Home

VESTI

Raspust za Dž: DJ radionica

No Comments DJ Kultura

U Centru za kuturu i umetnost Aleksinac kreće prva generacija polaznika DJ škole u kojoj predaje producent i DJ Ivica Ljubić a.k.a. Betomeng. Jedan je od najpopularnijih didžejeva u Jugoistočnoj Srbiji sa dugogodišnjim iskustvom.

Na predavanjima ćemo se baviti principima muzičke produkcije, tehnikama kreiranja pesama, tehnikama miksanja pesama. Govoriće se o beat-u, o zvuku, o tehničkoj opremi i korišćenju iste.

Poseban osvrt na Tehno kulturu i istoriju elektronske I kompjuterski generisane muzike, kao i o važnosti i načinima promocije DJ-a. Učenici će imati priliku da upoznaju i mnoge DJ-eve  iz DJ industrije, koji će posećivati radionice na kojima će učenicima preneti svoja znanja i iskustva. Studio u kojem se izvodi nastava ima vrhunsku opremu.

Školu mogu da pohađaju učenici 7. i 8. razreda osnovnih škola i učenici srednjih škola. Časovi se održavaju za vreme februarskog zimskog raspusta.

Link za prijavljivanje

DJ škola je idealno mesto za upoznavanje osoba sličnih interesovanja, razmenu informacija i sticanje znanja i iskustva. Za nekoga je to dobro mesto za kvalitetno provedeno slobodno vreme a za neke početak karijere, ili samo “odskočna daska”. Po završetku radionice biće organizovan svečani nastup polaznika škole za DJ-eve, na kojoj će se dodeliti sertifikati, a sve polaznike sekcije škole za DJ-eve očekuje nastup u okviru Rečica Fair i AL ROCK festa.

 

FB :
https://www.facebook.com/betomengmusic
https://www.facebook.com/betomeng

Soundcloud :
https://soundcloud.com/betomeng

Mixcloud :
https://www.mixcloud.com/Betomeng

Residentadvisor :
https://www.residentadvisor.net/dj/betomeng

YouTube :
https://www.youtube.com/user/BetomengLegoman
https://www.youtube.com/user/betomeng666

instagram :
https://www.instagram.com/betomeng_legoman

 

 

Tags: , , , ,