Home

VESTI

Micky La Freak

No Comments DJ

Micky La Freak

Dobro došli u svet Micky La Freak-a, jednog od mlađih dj-eva Jugoistočne Evrope.

DJ-ing i muzika su bili deo Micky La Freakovog odrastanja, čak i pre nego što je postao tinejdžer, bio je fasciniran sintisajzerima, drum mašinama i drugim uređajima za pravljenje zvuka.

Ovaj period njegovog odrastanja igra glavnu ulogu u njegovom muzičkom obrazovanju. Ljubav prema elektronskoj muzici rođena je 2004. godine.

 

Prvi put je nastupao kao DJ kad je imao 15 godina, u jednom lokalnom klubu. Sa 16 godina, postao je rezident u lokalnom klubu, gde je ostvario kontakte sa boljim DJ-evima koji su mu pomogli pri odabiru novih zvukova za njegove setove i bitno uticali na njegovo dalje eksperimaentisanje sa muzikom.

Tada je nastupao pod imenom "DJ Zwork", ali danas je poznat kao Micky La Freak.

 
Danas nastupa u mnogim klubovima kao što su:  Klub Ice(Stip), Klub Art(Sv.Nikole), Klub Bonanza(Bogdanci),Klub Platinum(Strumica), Klub Amnesia(Kumanovo), Klub Piramida(Prilep), Klub Havana(Negotin), Klub Exit(valandovo), Klub Parsifal(Demir Kapija),Klub Diamond(Prilep), Folder Caffe(Negotino), Klub Hollywood(Strumica), Klub 03(Bogdanci), Fashion Caffe(Stip), Klub Galeria(Kumanovo) , kao i drugima u zemlji, a svojim nastupima pokazuje svoje kvalitete kao DJ.

 

 

 Micky La Freak

Micky La Freak 

 

 

Njegovi setovi se često sastoje od house-a i tech house-a, i stvara dobru klupsku muziku tokom nastupa. 

 

 

 

 

 

MickyLaFreak/facebook

MickyLaFreak/soundcloud