Home

VESTI

Glasskeeperz

No Comments DJ

Glasskeeperz DJ Marko (Dimitrijevski) započeo je svoju DJ karijeru u leto 2008. u tada dobro poznatom klubu "Dee Lite" u Pančevu. Kasnije te godine je prešao u klub "Perla"gde je nastupao jednom nedeljno tokom vikenda.

U međuvremenu je upoznao DJ Pedju (Vujačić), koji je ranije, pod uticajem muzičke scene kluba "Coupe", pokazivao interesovanje za haus muziku. Nastavili su da sarađuju u klubu "Perla" do kraja sezone 2008.

 

Tokom te DJ sezone, DJ Pedja je povremeno radio dnevne žurke u klubu "Plato" i kafe-baru "Zuzu’s" (bivši Bonafides) u Beogradu.

Letnja sezona 2009. je predstavljala period ponovnog okupljanja tokom kojeg su postali i DJ rezidenti uglednog kluba "Coupe" u Pančevu. Sezone 2010. su konačno počeli da se pojavljuju kao DJ duo: "glasskeeperz", i pred njima se nalazila dobra sezona.

Početkom 2011. su okončali rezidenturu u klubu "Coupe", i sada istražuju nove i interesantne klubove u svom gradu i šire, u svežem tehhouse duhu!

 

 

 Glasskeeperz

Glasskeeperz

 

U medjuvremenu DJ Peđa je učestvovao na DJ takmičenju u dobro poznatom beogradskom klubu pod nazivom "The Clash of The DJ's 2011", gde je bio plasiran među prvih 16 na osnovu  jednog odličnog nastupa i ogromne podrške publike.

Proleća i leta 2011. nastavili su podjednako odličnim tempom, uz mnogo klupskih žurki i uz saradnju sa renomiranim DJ-evima i DJ organizacijama kao što su: Miss Kay Dee, DJ Tozza, Zadruga Zvuka, New Crew, Funky Business, Manjane, Djix, Grab Your Beat.

Vrhunac karijere ovog dvojca bio je LOVE FEST 2011. u Vrnjačkoj Banji, gde su nastupali zajedno sa najboljim umetnicima svetskog i domaćeg klabinga: Gramophonedzie i Silicone Soul.

Tokom klupske sezone 2012. započeli su saradnju sa ekipom Dtox, a posebno sa DJ Milošem Vujovićem, renomiranim DJ-em u našem gradu i šire, sa skoro 10 godina profesionalnog iskustva.

 

Uz njegovu veliku podršku, glasskeeperz je nastavio sa svojom osnovnom idejom: širenje dobrih vibracija haus muzike i upoznavanje domaće publike sa dosta kvalitetne el. muzike DJ-eva i producenata iz Srbije i šire!

 

 

 Glasskeeperz