Home

VESTI

DJ Stolle

No Comments DJ

DJ Stolle

Rođen u Šapcu 1980 godine. Sa svojih trinaest godina je pokazao afinitete ka DJ‐ingu i zajedno sa svojim prijateljem vrti muziku na privatnim žurkama. Par godina kasnije, na lokalnoj stanici dobija svoju emisiju „Alter Ego“. 2000te godine je jedan od ključnih aktera organizacije „TranSavacium“ eventa koji je protekao nezapamćeno dobro.  

Na eventima koji su bili u njegovoj organizaciji su nastupala najveća imena domaće DJ scene poput Aćima, DJ Eye, Boža Podunavac, Vlada Janjić, Gordan Paunović, DJ Pookie… 

2004 postaje rezident Chilly Stage na ŠLF (Šabački Letnji Festival). Sledeće godine je rezident na Main Stage ŠLF‐a. Nastupao je u klubovima širom zemlje a samo neki među njima su „Pipping“ Novi Sad, „Gradilishte“ Novi Sad, „Cvijeta Zuzorić“ Beograd, „Andergraund“ Beograd, ex „Trezor“  Beograd, cafe bar „Hardy“ Beograd…

 

 

StereoBytez

 

Rezident dj Levi’s Company za teritoriju Srbije. 

Takođe je nastupao u čuvenom Bugarskom klubu „Yalta“ u Sofiji i „Buddha Bar“ u  Sunčevom Bregu sa DJ Vasquez. Tokom 2007 nastupa pod etiketom „Selected DJ’s“ (Tuborg team) sa Kurd Maverikom i Tomibojem u klubu „Sound“, Beograd.

 

Već sledeće godine nastupa sa još dva velikana – Antoinom Klamaranom i Olavom Basoskim u Expo centru, Beograd.  

Inspirisan duhom ’70‐tih, vrti remikse najpoznatijih disko i pop hitova i kombinuje ih sa elektro, deep i progresiv zvukom.
 
  

www.myspace.com/dj_stolle