Home

VESTI

DJ Mystique

No Comments DJ

DJ Mystique

DJ Mystique (Darko Kolar) rođen je 1986. godine u Subotici. Izlazak po većim klubovim u zemlji i inostrasntvu povećavaju njegovo interesovanje za elektronsku muziku i DJ-ing.

 

Svoju karijeru započinje 2004. godine vrteći po manjim žurkama. Kao DJ se afirmiše na lokalnoj radio stanici "TEAM FM", gde ostaje da radi kao jedan od resident DJ-eva. Njegov set se zasniva se na Techno i Tech-House zvuku.

 

Veliki uticaj ne njega ostavljaju kako setovi tako i produkcija DJ-eva švedske i italijanske Techno scene (Adam Beyer, Joel Mull, Cari Lekebusch, Rino Cerrone, Marco Carola), dok ga spretnost koju James Zabiela prikazuje u baratanju sa efektima i manipulisanju semplovima, dodatno inspiriše te odlučuje da svoj set-up dopuni sa EFX-1000 efektorom i svoj set podigne na viši nivo.

 

Na “Team FM” radiju upoznaje DJ Krabbs-a sa kojim uspostavlja saradnju i dalji zajednički rad kao organizacija "K-Players".

 

DJ Mystique

 

DJ dvojka uskoro pokreće emisiju "Shapeshifters", koja promoviše elektronsku muziku. Kako zajedničke tako i solo mikseve radio je u klubovima širom Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine. DJ Mystique nastavlja i u budućnosti sa radom u svim značajnimklubovima u Srbiji i šire.

myspace.com/deejaymystique
http://www.facebook.com/pages/DJ-Mystique/140637608326