Home

VESTI

Dj Formick

No Comments DJ

Dj Formick

Dj Formick je Sasa Bijelic , rodjen 1979.godine. Jos od 1996. godine aktivan je na dj sceni u Smederevu gde zivi i radi. Prvu underground techno zurku organizuje sa prijateljima u Tehnickoj skoli iste godine.

Od pocetka rada u vodama elektronske muzike uredjuje i radio magazine. Prvo na radiju Smederevo , potom na smederevskom radiju S gde tokom 5 godina razvija emisiju Soundform  sklopljenu od nekoliko undergroundmuzickih pravaca. Od pocetka bavljenja dj-ingom radi u techno i house vodama. Soundform je bio inspiracija mnogim mladim ljudima u Smederevu
i okolini koji su svake sedmice uzivali u dj mixevima. Posle radija S svoj rad nastavlja i na najslusanijem radiju u Smederevu – radiju Lux.

 

 

Trenutno uredjuje radio magazin Houseform koji je svojom dinamikom i atraktivnim dj mixevima privukao mnogobrojne slusaoce. Gosti su bili mnogi dj-evi iz Smedereva, Pozarevca, Beograda i Novog Sada. Emisija se emituje svake subote od 20h na programu Lux radija 102.0. Vise informacija se moze pronaci na adresama www.luxradio.net i http://houseform.blogspot.com . Dj Formick danas radi najvise sa progressive house i house muzikom mada ne izbegava ni techno setove koje je krunisao sa nekoliko izdanja za etikete kao sto su Keep on techno, Amaze me, Butterfly effect i dr.