Home

VESTI

DJ Boksa Beat Heat

No Comments DJ

DJ Boksa Beat HeatRodjen sada vec davne 1979. Za muziku (tada još nije znao šta je dj-ing), se zainteresovao pukom slučajnoscu još od malih nogu uz mali kasetaš i nekoliko tada kvalitetnih radio stanica – 100tka, 202-ojka… Prve privatne žurke krenuo da radi od svoje 15 godine da bi 3 godine kasnije postao rezident caffe-a Champion, tada daleko najaktulenijeg i najboljeg kafića u Kikindi.

 

Bio je autor i dj resident prve radio show emisije "Beat Heat" na "Beat" radiju koja je imala ogroman uticaj na muzičku edukaciju mladih u gradu i okolini te za manje od godinu dana stvorio prepoznatljiv brend Beat Heat. 

 

 

Beat Heat

 

 

Do danas je prekrstio sve relevantne klubove, kafice, diskoteke, sva moguca i ne moguca mesta za zurke u Kikindi i trenutno je rezident kultnog kluba "Zona razuma" poznatijeg kao PUB. Boksa nije imao obicaj da organizujuci zurke dovodi neka velika i zvucna imena na svoje zurke i tako se "slepa" gurajuci sebe uz neke poznate face vec je uvek gledao da promovise mlade snage koje svojim potencijalom i znanjem imaju svetlu buducnost u dj-ingu. Iz tog razloga Boksa nije radio sa "velikim" i ne zali. Ipak i pored toga gostovao je u klubovima sa strane kao sto su recimo Piping & club Amnesia @ NS ili Segreto @ ZR i drugi a radio je i promocije nekoliko festivala.

 

Veliki je perfekcionista i ne trpi greske na nastupima, narocito svoje. Osnovno sredsvto za rad je laptop ali ako se insistira, moze da se radi i sa playera. Uzasava se dj-eva koji toboze rade sa playerima a onda se gadjaju nepravilnim taktovima, ispadanjima iz mix-a i slicno. Repertoar koji pusta je prilicno sirok. House u skoro svim podzanrovima (disco, funky, vocal, latin…) zatim afro & tribal, progressive, neke varijante tech-tribal minimala i jos ponesto. Po prirodi nije mracan i zatvoren i zato nikada ne radi deep, slow ili neke mracne varijante tj. setove. Muzicko ime tj. dj kojeg najvise ceni i postuje je gosn. Roger Sanchez. Ukoliko niste nikada slusali Boksu BH uzivo tu su 2 nacina. Prvi – da skinete 1 od promo mixeva i drugi – licno  zvrcnete i dogovorite sve detalje.

 

Do tada jedan veliki prijateljski dj pozdrav od Bokse BH !

 

 

Kontakt:

 

e-mail: boksadj@gmail.com
           

mobile: +381 (0) 63 565 385