Home

VESTI

Cory B (Club Bali, Senta)

No Comments DJ

Svoju muzičku karijeru započeo je sa 8 godina. Pohađao je časove muzike i zahvaljujući tome je 1994. godine, zajedno sa nekoliko svojih prijatelja, osnovao bend. Od 1996. bio je rezident u Metropol discoteque. Svoj prvi samostalni house-techno party održao je s najpoznatijim DJ-jem subotičke scene u aprilu 1997. Uspeh koji je postigao naveo ga je da nastavi tim pravcem. Korenita promena desila se u oktobru 1998. godine, počeo je da radi kao rezident u Club Baliu.

 

Postepeno je, formirao senćansku publiku i usmeravao je ka elektronskoj muzici. Godine 1999. je u beogradskom Radiju Košava nastupao u udarnom terminu. Od 2000. godine bio je u prilici da nastupa zajedno sa plejadom najboljih TOP DJ-ja elektronske muzike: Brenda Russell, La-di-da, Johann Bacto, dj Budai, Sterbinszky, Tommyboy, Marco Bailey, Luke Slater, Westbam, Secret Cinema, Collins & Behnam, Lexicon Avenue, Seb Fontaine, Veztax, Valentino Kanzyani, Marko Nastic, Dejan Milicevic….

 

 

Od avgusta 2002. godine pripremao je program elektronske muzike u više radio stanica(Team FM, Radio Su, Radio B Topola). Trenutno na regionalnom radiju producent za emisiju Experience (Petak, Subota 21-23h  107.9 mHz). Klubovi i Žurke gde je radio:club Relax, club Andergrand, club Lifka, club Echo, club Vigado (Szeged, Radio 88 party), Atrium club (Balaton), Free Your Mind fest, RoctoberFest, Adaparade, EXIT 05, MAYDAY Budapest 2006 Main Stage, EXIT06 on RECON WARRIORS night, club M47's 10th birthday party, Club Alcatraz – Kiskunmajsa, i naravno  TechTime zurke u  Club Bali – Senta.
Poprimio je najbolje iz svih stilova, izgrađujući sopstveni koji se kreće u veoma širokom dijapazonu: house, preko breakbeat-a do techno-muzike, sve ovo sa revolucionarnom i Final Scratch 2 tehnologijom, efekt masinom…