Home

VESTI

Andy Broker & Farrel

No Comments DJ

Andy Broker & Farrel

 Alen Čustović (Andy Broker) i Faris Lukovac (Farrel), dvadesetogodišnji DJ / Producenti iz Sarajeva. Nakon nekoliko mjeseci od kako počinju zajedno raditi otvaraju svoj soundcloud profil sa „Nari & Milani, Ralvero – Atom Rage (Andy Broker & Farrel Mash Up) “.

 

Mash up dobiva odličan odaziv i Nari & Milani koji su potpisani diskografsku kuću Steve Angella (Swedish House Mafia) “Size Matters” ih puštaju u svom mjesečnom podcast-u (I’ll House U vol.56), time im se otvaraju vrata za još mnoge slušaoce. 

 

Nakon toga potpisuju prvi "EP" koji su radili sa Adisom Jugom (Reve) za Gee Records i u on izlazi u online prodaju. Prijavljuju se na online remix takmičenje za velikog turskog  DJ-a Emrah Is i njegovu diskografsku kuću Unilife Records ulaze u top 5 remixa od preko 200 i Emrah Is – Fuck the robot (Andy Broker & Farrel Remix) će biti na svim online shopovima od 18-tog oktobra. 

 

Za sljedeće dvije pjesme – “Scarlet” i “Adios Motherfuckers” koja je rađena sa Kopipestom  dobivaju ponudu od amsterdamske diskografske kuće Muziek Colours LTD koja je izdavala stvari za Alex Kenji, Patric la Funk, Manuel De La Mar… Sada su objavili svoju zadnju pjesmu Adria koju su prijavili na Spinnin Records Talent Pool i uspijeli da za dva dana od preko 1500 pjesama dostignu osmo mjesto, što im otvara vrata za nove prilike ukoliko se održe u vrhu.

 

 

 Andy Broker & Farrel

Andy Broker & Farrel

 

 

 

Andy Broker & Farrel/facebook
Andy Broker & Farrel/soundcloud
Andy Broker & Farrel/twitter