Home

AUDIO

Free/Besplatno

Vibe Yourself Soundcloud

Vibe Yourself

  • Release date: October 17, 2015
  • Label: Vibe Youself
  • Catalog #: Zero

Kompilacija „Vibe yourself  Vol.1“ donosi autorske radove mladih muzičkih producenata iz Srbije.

Muzički magazin Clubbing.rs će na svojstven način proslaviti svoj 6. rođendan. Celokupna ideja i zalaganje proteklih šest godina bili su okrenuti ka promociji novih, mladih muzičkih talenata.

Posetioci sajta MTV.RS i CLUBBING.RS će imati priliku da besplatno preuzmu rođendansku kompilaciju od 22. oktobra 2013. godine.

Kompilacija se sastoji od radova jedanaest mladih i talentovanih producenata iz Srbije, a naše je zadovoljstvo i ponos što imamo priliku da ih na ovaj način i Vama predstavimo.

Promotivna kompilacija nosi naziv „Vibe yourself Vol.1“ i  sastoji se od glatke mešavine tech-house, techno, deep techno i dub-techno pravaca elektronske muzike.

Ideja u vezi sa kompilacijom je nastala na ranije održanom serijalu žurki „Junior series“, koji je muzički magazin Clubbing.rs pokrenuo iz želje da pruži priliku mladim, inovativnim i kreativnim producentima i DJ-evima, ali i da im omogući da nastupaju u klubovima u Beogradu. Do sada smo organizovali osam žurki i promovisali preko 25 mladih muzičkih talenata.

Tracks:
1. Dr.Adji – The Train (Original Mix)
2. Float – Nation (Original Mix)
3. Lea Dobricic & Mancha – Unreachable (Original Mix)
4. Luka Vukovic – Kuruku (Original Mix)
5. Marko Nikolic – Opaa Sada (Original Mix)
6. Randy Mihajlovic – Crawl Style (Original Mix)
7. Rasha Milicevic – Hi Jazz (Original Mix)
8. Simon Roge – Lorraine Pascale (Original Mix)
9. Vid Marjanovic & Simon Roge – Lisbon (Original Mix)
10. Vladimir Savic – Trippin Chord (Original Mix)

Preslušajte “Vibe yourself Vol.1”

NAPOMENA:
Kompilacija „Vibe yourself Vol.1“ je kreirana isključivo za potrebe promocije mladih producenata i kao takva ima dozvolu autora za njihovu distribuciju. Muzika nije na prodaju. Imena autora su jasno istaknuta.