Home

AUDIO

Theresa Wayman – TT [Novo]

Muzičarka TT, poznata i kao Theresa Wayman, najavljuje novo studijsko izdanje ”LoveLaws”.

Ukoliko želite da omogućite vašim čitaocima da slušaju TT – Love Leaks i TT – I’ve Been Fine preko webplayer-a na vašem sajtu – iframe embed code se nalazi u attachmentu ovog mejla.

TT, poznata i kao Theresa Wayman, najavljuje novo studijsko izdanje “LoveLaws”. Prošlo je skoro četrnaest godina od kako je sa svojim prijateljicama oformila bend “Warpaint”, čija muzika obiluje hipnotičnim i senzualnim zvucima. Sada najavljuje njeno solo studijsko izdanje, za koje kaže da je uživala da stvara sama.

Novo studijsko izdanje najavila nam je singlom “Love Leaks”, da bi nas nešto kasnije počastila još jednim singlom “I’ve Been Fine“! Obe pesme obiluju laganim indi melodijama, koje nam najavljuju tematiku i atmosferu predstojećeg albuma.

LoveLaws predstavlja njen rast tokom prethodnih četrnaest godina, a album piše iz uloge majke, i kaže – “pišem iz pozicije majke i o tome kako je imati i dobijati bezuslovnu ljubav“! Takođe, ovo izdanje govori i o usponima i padovima u ljubavi, iz perspektive nekog ko je proveo mnoštvo vremena usamljeno na turnejama širom sveta.

Singl “I’ve Been Fine” ukazuje na njeno lično sazrevanje, koji je napisala posle teškog raskida. Ovom pesmom slavi slobodu i osvrće se na stvari koje je čine srećnom.

TT i njena dva nova singla “I’ve Been Fine” i “Love Leaks”, srpskoj publici su dostupni u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play servisa:
https://umrs.lnk.to/TTLoveLeaks
https://umrs.lnk.to/TTIveBeenFine