Home

VESTI

Zemlja gruva – promocija albuma

No Comments Albumi

Zemlja gruva - promocija albumaPrva koncertna promocija albuma "WTF Is GRUVLEND?" održače se u petak, 25. juna.

Debi album "WTF Is GRUVLEND!", posle tri duge godine iščekivanja, objavljen je na internet etiketi gruvlend.net, gde se može i besplatno preuzeti do 25. juna.

Izdanje predstavlja kompilaciju pesama produciranih u Studiju Gruvlend!, rigorozno je selektovan i predstavlja njihovu definiciju gruva, što i jeste glavni pokretač benda. 

 

Bez obzira da li je to hip-hop, reggae, soul, r'n'b, afro, bitno je da pesma ima dobar gruv i da ima zarazan ritam koji pomera. Na albumu se nalazi 10 pesama, i otvara ga himna gruvlenda pod nazivom "Živeo gruvlend!"

 

 

Zemlja gruva

Zemlja gruva

 

Zemlja gruva je beogradski bend nastao 2007. spontanim okupljanjem muzičara oko Studija gruvlend! na Vračaru. "Zemlju gruva" odlikuje veoma pozitivan duh, jaka ambicija i novi pristup muzičkom poslu, jer se vremenom oko benda okupila ekipa talentovanih mladih ljudi koja pokriva sve aspekte show businessa i koja to radi po svojim sopstvenim standardima.

Specifičnost muzike Zemlje gruva!, pored raznolikosti mučkih stilova koji odreduju njihov zvuk, predstavlja i frontline Zemlje gruva, Zoe Kida, Konstrakta i MC Milovan, tri pevača sa različitim muzičkim stilom i manirima pevanja. Ovaj uigrani vokalni tandem je domaćoj publici poznat iz saradnje sa bendom Mistake Mistake. Dugogodišnje iskustvo je naučilo članove Zemlje Gruva da se prilagode publici i naprave dobru atmosferu, kako u malim klubovima tako i na velikim festivalima, kao što su Exit, Beovizija i Nisomnija.

Koncertna promocija albuma održaće se na splavu Plastic:LIGHT u petak 25. juna. 

 

 

 

Izvor:

www.mtv.rs