Home

VESTI

Partibrejkers objavili živi album

No Comments Albumi

Partibrejkers objavili živi albumRok sastav "Partibrejkers" objavio je živi album "Krš i lom" sa 14 pesama snimljenih na koncertima 20. i 21. marta prošle godine u Domu omladine Beograda.

Pevač Zoran Kostić-Cane je rekao ranije agenciji Beta da je motiv za objavljivanje ovog albuma "popunjavanje vremena između dva studijska albuma", umesto da se objavljuje neka kompilacija.

 

Kao dodatni razlog, Kostić je naveo da "Partibrejkers" nemaju odgovarajući živi album, jer smatra da je prethodni, "Zabava još traje" (1992), "jedno nespretno izdanje".

"Krš i lom" donosi živa izdanja pesama "Noć", "Ako si", "Lobotomija", "Ćutanje", "Žurim", "Put", "Hiljadu godina", "Noćas u gradu", "Kreni prema meni", "Hipnotisana gomila", "Hoću da znam", "Ulični hodač", "Ona živi na brdu" i "Stoj Džoni".

 
 
Partibrejkers objavili živi album
Partibrejkers objavili živi album
 

Na omotu albuma, koji je prvobitno trebalo da se pojavi još krajem prošle ili početkom ove godine, beogradski bend kaže: "Bogu hvala što čuva Brejkerse, naše porodice i našu publiku".

Bend je saopštio da se album, objavljen za kuću "Odličan hrčak", može kupiti u Beogradu u prodavnicama Pinball Wizard, "Šikarica", B92 šop, "Plato" i u Novom Sadu u "Mungosu", i u "bolje snabdevenim radnjama u Srbiji".

 
 
 
 
Izvor:
B92 Kultura