Home

VESTI

Novi EP benda Teshki Zulum besplatno na MTV sajtu

No Comments Albumi

Novi EP benda Teshki Zulum besplatno na MTV sajtu Beogradski crossover sastav TeshkiZulum je objavio EP / trostruki singl pod nazivom Požar. Tri nove pesme, čiji je izlazak nedavno najavljen spotom za singl Obećani raj, mogu sebesplatno preuzeti u download sekciji na portalu regionalnog MTV-a, od srede 17. aprila.

Po rečima članova benda, “Požar” je posvećen onima koji osećaju ogroman bes, ali nisu zadojeni mržnjom usmerenom na pogrešne stvari; onima čija je sloboda i egzistencija ugrožena, ali ne dozvoljavaju da budu izmanipulisani.

 

Novi materijal donosi i velike promene u zvuku, s obzirom da se bendu priključila duvačka sekcija. Na EP-u gostuju Vukašin Marković iz Irie FM na trombonu, Andrija Daničić (alt saksofon), Igor Vincetić (perkusije) i Marina Vujović (prateći vokali).

 

 

 Novi EP benda Teshki Zulum besplatno na MTV sajtu

Novi EP benda Teshki Zulum besplatno na MTV sajtu

 

 

 U toku je snimanje spota za naslovnu numeru Požar, a bend vredno radi na pripremama za nastupe prilikom kojih će promovisati novi EP. Do tada možete da uživate u tri nove pesme koje besplatno možete da preuzmete sa MTV sajtova.

 

 

 

www.mtv.rs