Home

VESTI

Alex Monster potpisala za Substudio Records

No Comments Albumi

10% viši popust na taksi prevoz u noći  Beck’sperience-a!Substudio Records je label koji potiče iz Italije, a vođen je od strane DJ-eva i producenata Andrea Giuliania i Luca Rossettia. Izdanja ovog labela se uglavnom fokusiraju na minimal techno ali takođe se može naći i kvalitetnog progressive house.

Do sada su za ovaj label izdali Alex Young, Roberto Procaccini, Rene Sandoval, Cardo, Dandi & Ugo, Seismal D, Autistic, Kanio, Niko Schwind, Ahmet Sendil, a ovoj listi imena se priključuje i naša Aleksandra Stanojević, široj javnosti poznatija kao Alex Monster.

 

Za Substudio Records je izdala 25 Peaches EP, koji je zvanično izašao danas a na sebi nosi 3 numere, od kojih je jedna originalna a dve se javljaju kao remiksi, iza kojih se pojavljuju Andrea Giuliani i Luca Rossetti.

 

Originalna numera 25 Peaches ima veoma zanimljiv vokal, koji uz dobru bass liniju i zarazan synth svojim tekstom i bojom ovoj minimal techno numeri daje toplotu i priču.

 

 

Alex Monster

Alex Monster

 

Preslušajte je na muzičkom playeru uz dodatne remikse , mislimo da će vas definitivno naterati da poželite da pojedete koju breskvu.

25 Peaches EP
Alex Monster – 25 Peaches (Original Mix)
Alex Monster – 25 Peaches (Andrea Giuliani & Luca Rossetti Rmx)
Alex Monster – 25 Peaches (Chris Stone Rmx)

 

 

 

 

 

Izvor:

www.partyclips.net