Home

VESTI

Vodimo van na nastup Tagträumer² (Berlin)

No Comments Vodimo vas

Vodimo van na nastup Tagträumer² (Berlin)

Klub “Energija” predstavlja Vam još jedan inovativan eletronski muzički projekat ove sezone!

Berlinski projekat Tagträumer² (Robert Stolt & Robert Stolt) oformljen je 2003. godine i odmah je prepoznat od strane publike, zbog radikalnih i potpuno nesvakidašnjih DJ setova.

 

Već prvi singl koji su objavili za "BlackFoxMusic" izdavačku kuću, doživeo je svetski uspeh, a Tagträumer²-u pružio mogućnost da nastupa u klubovima širom sveta, od Varšave do Roterdama i San Franciska.

 

Povezanost muzike sa privatnim životom ovih zvezda biće okosnica svake od dvanaest epizoda serijala “Ukus Poznatih” u okviru kojih će regionalnoj publici svoje male muzičke tajne otkriti trideset šest svima dobro poznatih sagovornika.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Tagträumer²".

Rok za slanje mailova je na dan eventa, za svaki pojedinačni event, do 10:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Usledila su izdanja "Repetition Is Change" i "Journey To Jimi", nakon čega smo ih sasvim sigurno mogli nazvati “profesionalnim” muzičarima i producentima.

Od pre dve godine iza Tagträumer² projekta stoji samo Robert Stolt, koji svojim solo radom donosi nov i svež zvuk, numere koje su se našle na chart listama umetnika poput Laurent Garnier-a ili Technasia-e. 2010. godina je godina njegove velike svetske turneje, live set “koncept”, u okviru koje je nastupa u Šangaju, Parizu, Seulu, između ostalih gradova, a 20. novembra i u našoj prestonici, u klubu “Energija”.

 

 

 Tagträumer² (Berlin) @ klub Energija
Tagträumer² (Berlin) @ klub Energija

 

 

SUBOTA, 20. NOVEMBAR 2010.
KLUB “ENERGIJA”
Nušićeva 8, Beograd

Tagträumer² (Robert Stolt) – (BlackFoxMusic / Berlin)
Alex Monster (Substudio Records,Fourth Kind,Female:Pressure)
Milos Pavlović (Ilian Tape)