Home

VESTI

Vandalism Retro Groove • DOT

No Comments Najave

Vandalism Retro Groove • DOTHouse hitovi Iz perioda 2005-2010 u DOT-u / 23. Mart. Ekipa VANDALISM-a je rešila da vam na narednom događaju koji je zakazan za četvrtak, 23. mart priredi nešto malo drugačije od onoga na šta ste navikli.
 
Iako se stalno trudimo da prezentujemo novu muziku bookirajući različite izvođače, sada smo rešili da priču skroz preokrenemo.
  

VANDALISM RETRO GROOVE je žurka koja će nam pomoći da se vratimo u period 2005 – 2010. godine, poznatije kao "zlatno doba house muzike" (A možda se provuče i nešto još starije) 🙂
Svi vrlo dobro znamo da je to period kada su nastali neki od najvećih hitova elektronske muzike, koji se i dan danas vrte i koji nikada neće izaći iz mode.

Koliko ste puta želeli da se vratite u prošlost i proživite nešto opet?
Zato 23. marta dođite u DOT, doživite #throwback i učinite sve ispočetka, ispravite stare greške ili ih ponovite, uz naš vremeplov
VANDALISM RETRO GROOVE žurke.

Line Up:
Soul Mark
Dima
Cavin Viviano
Vandal Steve

 

 

 Vandalism Retro Groove • DOT

Vandalism Retro Groove • DOT

 

 

Šta je Belgrade Vandalism?

Belgrade Vandalism je party brand sa idejom da priušti kvalitetan provod svim ljubiteljima EDM – a kroz promociju domaćih DJ – eva i producenata koji su ostvarili zapažene rezultate u svojoj karijeri.

Zašto EDM?

Kao akronim od Electronic Dance Music, EDM objedinjuje različite žanrove elektronske muzike kao što su House, Progressive, Electro, Dubstep , Trap itd. Neki od najvećih svetskih muzičkih festivala kao Tomorrowland, Ultra Music Festival, Sensation, Electric Daisy Carnival i mnogi drugi su bazirani iskljucivo na EDM-u. Svakako nešto što beogradskom noćnom životu nedostaje!

Cena karte u pretprodaji 200 RSD, na ulazu 250 RSD.

Info/rez: 062 15 222 10