Home

VESTI

Najbolja techno žurka ove sezone: Rødhåd @ Drug§tore

No Comments Najave

Najbolja techno žurka ove sezone: Rødhåd @ Drug§toreUbedljivo najveće ime sa techno underground scene RØDHÅD (Dystopian) Berlin, nastupićeu petak, 24. aprila u beogradskom klubu "DRUG§TORE".
  
Retko ko sluša pravi techno zvuk nije čuo za ovog Dja. Pojavio se 90ih godina, a počeo je tako što je organizovao male elektronske žurke na otvorenom u Berlinu. Iz čiste zabave. Vest o ovim, sada već kultnim žurkama, vrlo brzo se proširili izvan granica Berlina i same Nemačke. Zvuk koji je on vrteo na tim žurkama, onaj pravi techno, postao je sinonim za underground.
  

Rødhåd/ove najpoznatije žurke su "Dystopian", a on kao njihov glavni Dj i houst, nastupa u isključivo najboljim klubovima poput "Berghain", "Arena club", "Tape"… pa je na red došla i beogradska "techno katedrala".

Pre tri godine izdao je ploču "Dystopian" za svoj istoimeni lejbl, a pozitivne kritike su stigle od najboljih među kojima su  Robert Hood, Jeff Mills, Marcel Dettmann, Ben Klock, Luke Slater, Laurent Garnier, Sven Väth, Dave Clarke.

 

 

 Najbolja techno žurka ove sezone: Rødhåd @ Drug§tore

Najbolja techno žurka ove sezone: Rødhåd @ Drug§tore

 

 

Domaću podršku pružiće mu Filip Xavi i Kristijan Molnar.

Pretprodaja karata je počela > Eventim Serbia > 900 RSD.

 

Rødhåd – Helldiver [Dystopian] 

 

Rødhåd @ Time Warp 2015 Mannheim (05-04-2015)

Full info facebook event