Home

VESTI

Marko Bernardi @ Drug§tore

No Comments Najave

Marko Bernardi @ Drug§toreU subotu 14. juna, klubu Drug§tore u goste dolazi škotski producent Marko Bernardi. Marku će se na glavnoj bini kluba pridružiti rezident Why Bane Why, HETEM live i Vitanov dok će sa druge bine cele večeri publiku zabavljati 33.10.3402, poznatiji kao Nenad Marković.

 

Marko Bernardi pravi muziku otkad zna za sebe i već u srednjoj školi je zarađivao od novac od sviranja klavijatura. Karijeru u programiranju je započeo na Atariju.
 

Ovih dana Marko može da se pohvali da je izdavao za legendarne etikete poput Clone, Crème Organization, Frustrated Funk, Rawax i Karl Krejgovu etiketu sa sedištem u Detroitu, Planet E. Muziku je izdavao i pod pseudonimima Octogen, Parking Attendant i Carlos Adolfo Dominguez. Poznat kao neko ko savlada bilo koji žanr kog se prihvati, Marko Bernardi je odavno miljenik kako kolega tako i publike, a njegovu muziku nije lako opisati pa smo se, u Legoweltovom stilu, prihvatili izmišljanja novih žanrova kako bismo približili zvuk onima koji nisu upoznati sa njegovim radom: Pacific strandedraftHouse, convertible Interstellar Thelma&Louise roadtripbeat, meteorshower voyeurTechno, Venusstripper backstageTechno, X-files OST not approved by the FBI, eatable Acid, pervert Electro, AquaHouse… Sarađivao je sa Kitom Takerom, Markom Pasaranijem, Redshape-om i drugima.

 

 

 Marko Bernardi @ Drug§tore

Marko Bernardi @ Drug§tore

 

 

MARCO BERNARDI – Klinsfrar Melode (Crème Organization 2010)

KARTE: 300 rsd pre ponoći / 400 rsd posle ponoći

Main stage:
MARCO BERNARDI/ www.soundcloud.com/marcobernardi_scfiles
WHY BANE WHY/ www.soundcloud.com/whybanewhy
HETEM/ www.soundcloud.com/hetem
VITANOV/ www.soundcloud.com/vitanov
§econd stage all-nighter by:
33.10.3402/ www.youtube.com/watch?v=B1h1mm9YZmA

FACEBOOK EVENT: www.facebook.com/events/270307296484555
NOVA ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova
(prva/poslednja stanica autobusa: 33, 37, 48, 58)
MAPA

Više informacija o svim događajima u klubu Drug§tore na:
www.facebook.com/drugstore.beograd
www.twitter.com/clubdrugstore
www.instagram.com/clubdrugstore