Home

VESTI

Berlinska deep house senzacija na “Lastinom” matineu

No Comments Najave

Berlinska deep house senzacija na “Lastinom” matineuDJ Claptone, jedan od najpopularnijh umetnika sa nemačke deep house scene, biće specijalni gost u nedelju (25.08) na novom matine partiju na prvom haus splavu sa beogradske strane  Save – „Lasti“.  Ulaz se neće naplaćivati, ali će moći da se uđe samo uz specijalne pozivnice koje će se ove nedelje deliti na GS „Lasta“.

    

Posle fantastičnog matine gostovanje engleske deep house atrakcije Hot Since 82 pre dve nedelje, GS “Lasta” nastavlja da vraća duh pravih dnevnih partija u prestonicu.
  

Claptone dolazi sa etikete “Exploited“ i njegove numere “Wrong”, “No eyes” i “Good to you”, “Night On Fire” prirasle su za srce svim iskrenim ljubteljima deep house-a. Ipak, proboj ovog momka na sceni dosta je pomogla i prošlogodišnja traka “Cream“ koja je istog trenutka postala hit i napravila pravi ršum na portalima “Beatport“ i RA, ali I “No Eyes” sa Jaw, možda I najbolje prihvaćena kod publike.  Poznat je i po tome što na svojim nastupima nosi masku, a njegov zvuk se opisuje kao dubok i ošamućen, sa dozom melanholije koja je protkana sočnim fankom.

 

 

 Berlinska deep house senzacija na “Lastinom” matineu

Berlinska deep house senzacija na “Lastinom” matineu

 

 

Matine na Lasti počinje od 18 sati, a uz Claptone će nastupiti i domaće snage – DJ dvojac Zwein, koji čine Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović, kao i Danijel Chehranov. Inače, lepa uvertira za gostovanje DJ Claptone-a na “Lasti” počeće još od četvrtka. Tada je RnB & Hip hop veče “Lasta goes Hip hop” (Ike, Dadah Selecta, BYP), dan kasnije je  “Dancing oh the river” (Groovyman, Dooshan, Ales), dok je subotu “Stars in your eyes” parti (Bross, Peppe & Cojke Goran Starčević). Ulaz na sve žurke, uključujući i matine, se neće naplaćivati, međutim na gostovanje DJ Claptone-a će moći da se uđe samo sa specijalnim pozivnicama koje će se deliti gostima Laste na prva tri partija ove nedelje. Sve dodatne informacije i rezervacije na 069 11 00 777.

YouTube:
 
Claptone – No Eyes feat. Jaw | Exploited
 
Claptone – Wrong | Exploited

Claptone: Cream | Exploited