Home

Events

TKNO – Čaurnica – Kragujevac 25. maj 2k19 Rave On IV

  • Date: May 25, 2019
  • Time:22:00
  • Location: Kragujevac, Serbia
  • Venue: SUMADIJA FEST KRAGUJEVACHala Park

Prošle godine pokrenuli smo techno evente pod nazivom RaveOn, a u međuvremenu je nastala organizacija pod istim nazivom pa smo ostvarivši saradnju sa ovom mladom ekipom realizovali više nego odličan rave 5. aprila na spratu Čaurnice, kada je headliner bio Ilija Đoković.
Od nastanka Šumadija Fest-a uvek smo davali šansu mladim i neafirmisanim izvođačima. Iz tog razloga što RaveOn ekipa ima takvu postavku, a Vaše pohvale sa prethodnog događaja su nas dodatno motivisale da istoj ekipi pružimo još jednu priliku da dokažu da onakvi nastupi nisu bili slučajni. Zbog toga se pripremite za još jedan dobar techno događaj koji spremamo za 25. maj sa ovom istom ekipom. Hedlajner ovog događaja biće mister #TKNO, a mix pult sa njim deliće #RaveOn rezidenti #Imhotem, #Sale_Kovinac, #Nikola_Xini, #Ivan_Berić, #Teodora_Jarić, #Maja_Petrović, #Nikola_Dimitrijević i #Simple_Miki.
Lokacija će i ovog puta biti gornji sprat popularne Čaurnice, a datum događaja 25. maj.
Ulaznice možete kupiti od 1. maja u svim prodajnim objektima #DD_Tickets servisa širom Srbije, u Kragujevcu u #Go2_Travel agenciji u Glavnoj ulici ili poručivanjem na našem sajtu www.sumadijafest.com
Cena karte u pretprodaji je 250 dinara
Cena na dan događaja do 23h biće 300 dinara, a nakon 23h biće 400 dinara.

Sponzori :
#Heineken
#Saint_johns
#Red_Bull