Home

Events

Green Love / Fatima Hajji / Regal / 6. mart / Spens

  • Date: March 6, 2020
  • Time:22:00
  • Location: Novi Sad, Srbija
  • Venue: Green Love FestivalSutjeska 2

Fatima Hajji, Regal, Lea Dobričić, Sesha i Katalina vraćaju se 6. marta upravo na Spens kako bi sa Novosađanima i celim regionom ponovo doživeli magiju. 💫 💚

Fatima Hajji dolazi ponovo kako bi zavrtela dance floor, prenela svoju specificnu energiju i još jednom obradovala publiku svojim autentičnim muzičkim afinitetom!

Njoj će se pridružiti i Gabrijel Kasina, poznatiji kao Regal koji se brzo popeo na vrh svetskih top lista. Elektronska muzika sa primesama trance i acid melodija je ono što ga karakteriše i zbog čega se našao u grupi “odabranih” kada je reč o relevantim kritičarima ali i u grupi “miljenika” kada govorimo o njegovoj publici.

6. marta za mikspultom pridružiće se prelepa i talentovana DJ Lea Dobričić koja sa svojim šarmom i specifičnom harizmom, obožavatelje “baca na kolena” a njen set rame uz rame sa Fatimom Hajji i Regalom zasigurno obećava veče za pamćenje.

To isto veče slušaćemo i Seshu i Katalinu koje su mlade nade DJ škole a upravo uz Green Love festival, ove dve talentovane devojke, probijaju se do zvezda!