Home

Events

Festival 84

  • Date: March 18, 2018
  • Time:16:00
  • Location: BiH
  • Venue: JAHORINAVIŠE LOKACIJA

Tehno velikan Joris Voorn stiže na Festival 84 na Jahorini!

Olimpijskoj postavi novog Exitovog Festivala 84 na Jahorini, koji predvode Sigma, Asian Dub Foundation i Umek, pridružuje se globalni tehno velikan, Joris Voorn!

Holandski superstar DJ već niz godina se nalazi u samom vrhu svetske scene, nastupajući kao hedlajner najvećih svetskih festivala i megaklubova na Ibici. Jedan je od retkih koji uživa privilegiju da je rezident ne jednog, već čak dva od tri najpopularnija kluba na čuvenom španskom ostrvu, Amnesia i Ushuaia! Uz nekolicinu kolega, definisao je savremenu tehno scenu i pomogao da se Amsterdam transformiše u prestonicu elektronske muzike.

Nakon što je EXIT Leto ljubavi 2017. godine bilo najveći festivalski poduhvat na ovim prostorima, obuhvativši Sea Dance na Jazu, Revolution u Temišvaru, Sea Star u Umagu i svakako centralni EXIT festival u Novom Sadu, novi projekat EXIT Freedom u 2018. biće još veći jer mu se pridružuje i peti član – Festival 84! Program festivala se kreira po formuli 2+2 korišćenoj i za izrazito uspešni Sea Star festival u Umagu. Tako će prvi dan festivala imati večernju žurku zagrevanja, a naredna dva biće otvorena u punom kapacitetu i u toku dana na ski stazi i tokom noći u montažnom objektu na terenima ispred Hotela Bistrica, ali i na drugim zatvorenim lokacijama. Poslednji dan biće rezervisan za žurku zatvaranja, sa kojom će ujedno i zvanično biti zatvorena zimska sezona u Olimpijskom centru Jahorina.