Home

Events

Beograd- IzLOŠba @Begevege Festival

  • Date: November 17, 2018
  • Time:18:00
  • Location: Beograd, Srbija
  • Venue: DORĆOL PLATZDobračina 59b

Treći put u Beogradu!
Loše fore, a i radovi, dođite da se gadimo.
http://instagram.com/zombijana
___________
OTVARANJE
17.11 u 18h
PRODAJA RADOVA
18.11 u 18h
___________
Bege Vege Festival
Dorćol Platz
Dobračina 59, Beograd, Serbia
____________

Tu i tad oba dana ovog lijepog festivala otvorićemo ovu izložbu, uz par prijetelja koji treniraju, jer teško je. Na izložbi ćete moći da vidite sve ono isto kao na instagramu, ali ponešto ste zaboravili, pa dođite da se podsjetite i da se družimo.
Drugog dana obavezno dođite, i kupite neki od printova po cijeni koju sami odredite (donacije). Sav novac prikupljen od prodaje printova ide napuštenim macama i kucama (kuca kao pašče, ne kao kuća).
Sav prikupljen novac ići će lokalnoj organizaciji za zaštitu životinja kojoj to bude najviše potrebno.
NAPOMENA: Ako vas interesuje da pogledate izložene radove, dođite dan ranije, jer je drugog dana prodaja radova, te će izložba moći da se pogleda svega 3 sekunde u kompletnoj postavci.

Ko nema društvo za izložbu- nek dođe sam ili sa mnom. Ko ne dođe biće naravno apsulutno naćeran slanjem uznemiravajućih poruka u inboxu od strane mog bivšeg momka Miloša Bikovića (voljela bih da i meni nekad pošalje uznemirujuću poruku).
(ulaz je naravno slobodan najslobodniji, ko vam traži pare da uđete na izložbu zaslužuje šklempu)

Bitno za napomenuti- ne morate biti vegan da bi došli. Dođite da se družimo, donirajte za životinje koje nemaju dom, a sad hoćete li probati neku hranu u okviru festivala to nije moj problem, al mogli bi jer ne ujeda (plant based biiish).
Vidimo se!
> = <