Home

Events

Atheist Rap // Fest, Zemun // 13.mart

  • Date: March 13, 2020
  • Time:22:00
  • Location: Zemun
  • Venue: Klub FestGradski park 2

Godinu dana nakon sjanog koncerta povodom 30 godina postojanja koji su održali u klubu Fest, legendarni Novosađani vraćaju se u Zemun! Atheist Rap nastupiće u klubu Fest 13.marta u 22h! Kao predgrupa nastupa grupa Opoziv.

Bend Atheist rap je osnovan 1989.godine u Novom Sadu. Već sa prvim albumom su doživeli punu afirmaciju, a pesma ’’Wartburg limuzina’’ ih postavlja na prvo mesto svih top lista na kojima je bila emtiovana. Od samog početka rada bili su anti-ratno nastrojeni, a i danas se bore protiv mržnje i zaglupljivanja. Sarkastični humor je univerzalno potreban i primenjiv na ovim prostorima, tako da Atheist rap već godinama puni klubove u zemlji i regionu.
www.facebook.com/AtheistRapOfficial
http://atheistrap.net/

Opoziv je plod dugogodišnjeg prijateljstva i saradnje ljudi koji su za sobom ostavili neka od izdanja koja su zauvek obeležila beogradsku underground scenu. Žanrovse odrednice ih nikada kao individualne stvaraoce nisu sputavale i zato je energija ovog benda iskrena i jedinstvena. Spojivši muzičke uticaje svoji sadašnjih i nekadašnjih bendova članovi Opoziva su tu da vas sa svojom kreativnom energijom nateraju da se zamislite da li je gitarski zvuk Beograda otišao u istoriju ili je samo bio u dubokoj hibernaciji.
www.facebook.com/opozivbgd
www.instagram.com/opozivbgd
https://www.youtube.com/watch?v=0mF1foon6sI

Ulaznice po ceni od 600 RSD u prodaji su od 10.februara u klubu Fest i u Felix Shopu (TC Sremska). Na veče koncerta cena ulaznice biće 800 RSD.
Informacije i rezervacije stolova: 063 700 81 50