Home

DJ ADRESAR

Sharky

,

Kao veliki zaljubljenik u muziku, svoja prva muzička iskustva ostvaruje svirajući bubnjeve, čime veoma uspešno usavršava svoj osećaj za ritam i groove.

Javne nastupe ipak počinje na gramofonima još 1989. godine , u legendarnom ¨Mašincu¨¸ puštajući metal za, tada veoma brojnu beogradsku publiku.

Od tada nastupa u sve vecem broju manjih beogradskih klubova kao i privatnih žurki.

Eksperimentiše sa raznim muzičkim pravcima, od metala, džeza, bluza i latina, trudeći se da što više proširi svoje muzičke  vidike.

Godine 2001. opredeljuje se za elektronsku muziku. Koristeći stečeno iskustvo, dolazi do karakterističnog zvuka i stila mixovanja, koji se može opisati kao varijacija izmedju Techno, Break Beat i Deep Tribe-a.

Veoma upečatljiv zvuk, kao i konkretna i duboko razvijena muzička priča, koja ispričana uz pomoć veoma razrađene i  egzotične tehnike dovodi ga do sve veće popularnosti.

Proteklih godina zabeležio je veliki broj nastupa sa poznatim domaćim (Marko Nastić; Boža Podunavac; Gordan Paunović i td.) i stranim DJ-evima (Staffan Ehrlin – Sweden; LaDiDa – CZ; Laura Level – CZ; Ivan Komlinović – hr i td.) po brojnim klubovima u Srbiji i Crnoj Gori, Republici Srpskoj, kao i Mađjarskoj.

Njegov veoma prepoznatljiv stil mixovanja, kao i kvalitetan izbor materijala izazivaju veoma snažne emocije kod brojne publike, što čini njegov nastup izrazito pogodnim za velike i energične party-je.

Sharky/facebook

Sharky/soundcloud