Home

DJ ADRESAR

Lilonee (Cro)

Iz svetske klanice techno scene dolazi LiLonee, jedna od evropskih najsvežijih i najposvećenijih novih izvođaca u andergraund tehno sceni… Odrasla je u Zagrebu-Hrvatska gde je počela da izlazi na žurke na kojima se puštala elektronska muzika kada je imala 14. godina.

Prave legende kao što su: Dave Clarke, Dj Rush, Umek, Jeff Mills and Terry Francis su samo neki od njenih najranijih uticaja koja su je vodili kroz njeno učesće u globalnoj tehno zajednici.

2006. godine, upoznaje Roman Zawodny, Tehno Producenta i DJ-a iz SAD-a sa kojim se udružuje kako bi oformila jedan od najuvaženiju i dobro poznatu digitalnu techno izdavačku kuću.

Nakon njenog odlazka u Sjedinjene Države na jednu godinu istraživanja sveta i doživljavanja techno scene na većoj skali 2007. godine vraća se u Hrvatsku inspirisana i sto-procentno posvećena vođenju Reldz, produciranju i izvođenju njegnog unikatnog stila techno-a.

Kao suvlasnik izdavačke kuće Reldz REkordza ona je napravila veliki ožiljak u ekstremno takmičarkom svetu EDM-a. Njena izdanja izlaze na sledećim etiketama:Reldz, Connected, Stars Traxx, Techment, Prozak, Mad Hatter, TAR i TMMR.

Lilonin izrazit zvuk je primio veliku podršku od industrijske elite. Dok mnoštvo tehno producenata zvuči neraspoznatljivo, Lilonee ima njen specifičan zvuk: hrskav, podizajuć, futiristički tehno orijentisan zvuk upakovan za klub.

 

Lilonee/soundcloud

Lilonee/artist page