Home

DJ ADRESAR

Kristina Lalić

,

Rođena  1981. godine Kristina Lalić se preselila u Beograd iz Kanade. Još od malih nogu, muzika je bila njena ljubav I strast. Odrastajući u muzičkoj porodici, okružena različitim muzičkim žanrovima, od klasične do rocka, popa I house muzike, Kristina je završila muzičku školu na odseku klavira, a bavila se i baletom i pevala u horu.

Odrastajući na balansiranom izboru dobre muzike 1996-97 Kristina se zaljubljuje u elektronsku muziku i DJ-ing. Nakon nekoliko godina učenja i bavljenja DJ-ingom, ona pravi pauzu koja će trajati par godina. Nekoliko godina kasnije napravila je prve korake u produciranju elektronske muzike.

Pored svog posla koordinatora produkcije na televizijskoj stanici, Kristina je počela da radi kao tehnicar zvuka i muzički editor na regionalnoj radio stanici.

Kristina je dosla i na ideju da osnuje svoju spopstvenu radio emisiju i u septembbru 2005. godine postaje autor i voditelj radio emisije “Belgrade Clubbing”, u kojoj je predstavila nova i predstojeća izdanja različitih žanrova elektronske muzike od deep house-a do techna, intervjue sa različitim DJ-evima, producentima i informacije o klubskom životu u Belgradu.

“Belgrade Clubbing” je postala poznata i po mixevima pravljenih posle svakog emitovanja, a koji su nosili naziv “Essential tracks of the week”  i sadržali trake koje su puštane i podržane tokom emisije.

Emisija se uspešno emitovala do septembra 2010. godine kada je Kristina odlučila da se fokusira na DJ-ing i produkciju.

U 2008. godini jedna od prvih saradnji koja se rodila bila je između Kristine Lalic i Francuskog DJ-a Rod-a Debyser-a.

Radili su zajedno na remixu za Electroholix-Adiction, izdatom za Noobish Records.

Njeno aktivno angažovanje na sceni elektronske muzike je počelo 2009. godine u Beogradu, razvijajući svoje DJ sposobnosti na različitim mestima u gradu, radeći rezidenture u lokalinm klubovima. Njeno prvo gostovanje pušteno je na Frisky and Proton radiju, nakon čega su usledila još mnoga.  Danas, “Essential Mix Session” Kristine Lalić možete čuti svakog meseca na CrossFm-u.

Godine 2010. i 2011. je nastupala na Exit-u i Easy Tiger Festivalu, takođe i u 2011. godini.

Godine 2011. Kristina se pridružuje organizaciji Hear It Feel It Move It i Re-Start. Nastupala je sa talentovanim i uglednim DJ-evima poput: Machine, Salar, Steffen Baumann, Ambivalent, Matt Hardinge, Shinedoe i mnogim drugim.

Kristinini setovi su energični setovi u kombinaciji sa deep house-om, tech house-om i tehnom sa jedinstvenim stilom i tehnikom, setovi ovog talentovanog DJ-a vas sigurno neće ostaviti da stojite.

Kristina se trenutno fokusira na svoju produkciju i razvoj zvuka, elektronsku muziku, zvuk današnjice i sutrašnjice.

Kristina Lalić/facebook
Kristina Lalić/soundcloud
Kristina Lalić/mixcloud