Home

VESTI

Vodimo Vas na Armin Van Buuren-a

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Armin Van Buuren-a

Šesto izdanje Nokia presents Papaya Day&Night Summer festivala će ugostiti vodeće DJeve sveta.

 

Vodimo Vas na nastupe Armin Van Buurena, Calvin Harrisa, Ferry Corstena, Freemasons i Funkermana. Autor rada sa najviše glasova će imati priliku da se upozna sa DJ-om po izboru!

 

Molbi koje smo primili sadržale su apel da se produži vreme za slenje radova, a mi izlazimo u susret našim posetiocima i produžujemo rok do 5. Jula u ponoć. Vaše radove na temu dizajna, fotografije, videa, DJ i VJ šaljite na day.night [at] clubbing.rs!

 

"Bakanska Ibiza" pobudila je interes svetske javnosti, pa će tako šesto izdanje Nokia presents Papaya Day&Night Summer festivala posetiti ugledni novinari BBCija, Dj Maga, Mixmaga, Daily Star, Music News, Ryain air magazina, The Guardiana i dr.

 

Muzički online magazin Clubbing.rs, u saradnji sa kompanijom Detel.om d.o.o. i njihovim brendovima DetelFone (www.detelfone.rs ) i DŽgovornica (www.dzgovornica.rs), organizuje nagradni konkurs “Ko kaže da se kreativnost ne isplati?”.

 

 

Nokia   presents Papaya Day&Night 2010

Nokia presents Papaya Day&Night 2010
 
 
{xtypo_alert}Najzanimljiviji deo nagradnog konkursa je lociran na video blogu DZgovornica.rs koji će obuhvati, naravno, video deo konkursa.
 
Potrebno je da snimite video klip na temu "Spemi se na DŽurku" gde će te na šaljiv, interesantna i šašav način da uđete (sa leve strane) i izađete iz kadra (sa desne strane). Trajanje video klipa je potrebno da bude između 5-15 sec. DZgovornica.rs će Vas nagraditi za svaki uploadovani video sa 500 dinara VoIP kredita, dok odmah upadate u nagradnu igru za osvajanje ulaznica za 5 Papaya muzičkih festivala na ostrvu Pag u Hrvatskoj gde će ove godine gostovativodeći DJevi današnjice.

Clubbing.rs muzički magazin u saradnji sa kompanijom Detel.com i njihovim brendom DetelFone.rs, Vas vodi na sve Papaya festivale, pa između ostalog i ovaj. Posetite stranicu KREATIVNOG KONKURSA i informišite se više o tome. Ko kaže da se kreativnost ne isplati?{/xtypo_alert}

 

 

 

 GENERALNI POKROVITELJ KONKURSA

Detel.com d.o.o.

 

Kompanija Detel.com d.o.o. lider u telekomunikacijama na prostori JI Evrope, je sa svojim brendom DetelFone.rs i DZgovornica.rs pristala uključiti se u konkurs i stimulisati mladu kreativnu populaciju da se izrazi.

Detel.com d.o.o. je deo kompanije In.life d.d. iz Ljubljane (Slovenija) i bavi se pružanjem VoIP usluga na teritoriji Srbije.

In.life d.d. je proslavila 10. godina rada i ponosna je na svojih preko 120.000 korisnika.

Više informacija o kompaniji i njenim uslugama na:

www.detel.rs

www.detelfone.rs

 

 

 

TEHNIČKI SPONZOR KONKURSA

 Mobi-karta

MOBI-Karta je novi, jedinstveni servis koji omogućava kupovinu ulaznica za različite događaje slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na unapred definisani kratki broj.

U zavisnosti od toga da li ste prepaid ili postpaid korisnik, ulaznice se naplaćuju sa Vašeg prepaid ili postpaid računa.

Prilikom kupovine MOBI karata plaćate i naknadu za isporuku karata. Iznos naknade zavisi od vrste događaja za koji kupujete MOBI karte i odnosi se na jedan zahtev, kojim možete da kupite jedne ili dve karte. Iznos naplaćen sa Vašeg postpaid ili prepaid računa uključuje cenu ulaznice i cenu nadoknade za isporuku karte.

Ulaznice dobijate direktno na svoj mobilni telefon kao BAR kod ili numeričku šifru u okviru SMS poruke.

Više informacija o MOBI karti možete dobiti na:

www.mobikarta.rs