Home

VESTI

Vodimo vas na XperimenT 16th Bday Party

No Comments Vodimo vas

XperimenT 16th Bday PartyOvog petka 06.07.2012. XperimenT slavi 16-i rođendan organizacije. Za muziku i dobro raspoloženje zaduženi su Dj-evi: Buca, Stole, Dovla & Vlada. Događaj počinje u 22 i trajaće do 06 časova u otvorenoj Bašti Sava Centra. Karte će se prodavati na blagajni kluba po ceni od 500 dinara.

   

Predstavljaći muziku poslednjih 16 godina, XperimenT je postao Pokret. Deo odrastanja i deo lepih uspomena, a uspomene su ono što se pamti i prepričava.

 

Muzika je pokretač svega i ono što XperimenT-alni univerzum drži na okupu već 16 godina. Predstavljajući je svakog prvog vikenda u Julu, na taj način odajemo počast svima koji su na bilo koji način doprineli da naš univerzum bude lepši.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"XperimenT 16th Bday Party".

Rok za slanje mailova
je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

XperimenT 16th Bday Party
Petak, 06.07.2012. od 22h
@ Basta Sava Centra, Beograd

* Buca // XperimenT
* Stole // XperimenT
* Max // XperimenT
* Dovla // Pion
* Vlada // IntellecT

Karte na blagajni kluba 500 din
Info: +381 62 423 423

 

 

 XperimenT 16th Bday Party

XperimenT 16th Bday Party

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}