Home

VESTI

Vodimo vas na WAIO Live! event

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na WAIO Live! eventUdruženje Ljubitelja Elektronskog Zvuka vam sa ponosom predstavlja, po prvi put u Srbiji, jednog od vodećih mladih psytrance producenata iz Brazila, Fernando Seca (WAIO).

Sa umetničke strane stvaranja muzike, ovaj pola brazilac pola portugalac, Fernando Seča (23) postaje revolucionarni elektronski muzičar.

 

Nakon učenja da svira violinu u uzrastu od šest godina, on u trinaestoj otkriva elektronsku muziku.

U sedamnaestoj godini njegov zvuk je bio spreman za globalnu scenu. Od tada on je nastupao na najboljim žurkama i muzičkim festivalima širom sveta, i postaje jedan od najznačajnijih pionira psihodelične scene. Zrelim stilom i svojim pristupom proizvodnji Psychedelic Trance muzike, prikupio je mnogo hvale na sceni, pa i to da bude priznat "kao Prodigy" elektronske muzik.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"WAIO LIVE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

 

 Waio

Waio

 

"WAIO" je postao sinonim za visok kvalitet, profesionalni studijski standard, muzičku produkciju, a sarađivao je sa mnogim od vodećih današnjih psytrance muzičara. Mnogi od njegovih najnovijih izdanja uključujući "Symbolika" njegov EP i singl "How to Psytrance" su stigli do vrha muzičkih lista prodaje Beatport-a i tako nastavlja do danas sa svakim novim izdanjem.

 

Svaki live set je napravljen da koristi svoj sopstveni jedinstveni softver nazvan "WAIO CONTROL", zasnovan na platformi Reaktor, i napravljen isključivo za poboljšanje svojih nastupa uživo, omogućavajući mu da svaki nastup bude jedinstven i inteligentan šou sa psihodeličnim iskustvima!

LINE UP:

  • WAIO / LIVE ★
  • RISING DAWN / Spun Rec. / U.Lj.E.Z.★
  • PETAR & ZINDA / U.Lj.E.Z.★
  • CUNE / U.Lj.E.Z.★
  • ZILE / U.Lj.E.Z.★
  • DASH / ReSound / SoundLab Rec.★

 

Facebook event

www.facebook.com/events/269123929877325/
 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}