Home

VESTI

Vodimo vas na Uncanny Valley!!!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Uncanny Valley!!!Drezdenski house label Uncanny Valley predstaviće se beogradskoj publici po prvi put ove subote u KC Gradu!

 

DJ setove su za ovu priliku pripremili Albrecht Wassersleben i Carl Johannes Schulze aka Carl Suspect, dvojica od četvorice vlasnika Uncanny Valley-a.

 

Uncanny Valley jedna je od najinteresantnijih "house" etiketa koje su se pojavile u Nemačkoj proteklih godina. 

 

Kao mastermind-ovi koji stoje iza etikete sa tolikim rasponom umetnika i stilova možete zaključiti da su istinski zaljubljenici u dobar zvuk tako da se kategorizacija u "house" sa početka teksta treba uzeti sa rezervom i u najširem mogućem smislu – jer se pored housa i techna koji su u osnovi njihovih setova mogu čuti i electro, acid, disco pa čak i rnb numere, pažljivo odabrane i smixane sa stilom.

   

Oformljena 2010. godine prvenstveno za izdavanje muzike malog kolektiva producenata iz Drezdena, vec na samom startu, nakon kompilacije na kojoj su se nasle pesme Jacob Korn-a, Cuthead-a i Sneaker-a, dobija zasluzenu paznju koja je vremenom samo rasla. Tome u prilog govori i činjenica da su već juna sledeće godine od strane prestiznog elektronskog online magazina Resident Advisor bili proglaseni za label meseca (vise: www.residentadvisor.net/feature.aspx?1339 ).

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Uncanny Valley".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 
Danas njihov katalog broji preko 20 izdanja, kroz koje su uspeli da potpišu vecinu lokalnih producenata, pa se Uncanny Valley sada moze koristiti kao sinonim za Drezdensku underground scenu, pravu prijateljsku i veselu družinu okupljenu oko samo jedne ideje – dobre muzike!

LINE – UP
– Albrecht Wassersleben (Uncanny Valley)
– Carl-Johannes Schulze aka Carl Suspect (Uncanny Valley)
– Dusan Lilic (Banda Panda)
– Dusan Doo Predojevic aka DOO (Beyond House)

 

 Uncanny Valley ove subote prvi put u Beogradu

Uncanny Valley ove subote prvi put u Beogradu

 

 

Banda Panda – ekipa DJeva, dizajnera i umetnika, više od dve godine vodi se idejom da na domaću scenu donese sveže i posebne žurke, koje okupljanjem najaktuelnijih izvođača u kombinaciji sa live art performansima menjaju ekspirijens našeg klabinga. Poseban vizelni identitet, video projekcije, crtanje grafita i printanje majica uživo i druge novine, uz uvek kvalitetnu elektronsku muziku za ples do jutra – to su Banda Panda Parties!
http://www.facebook.com/banda.panda1

Cena karte do ponoći 200 RSD, posle ponoći 300 RSD

 

FB RVSP:
www.facebook.com/events/662602230447277/

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}