Home

VESTI

Vodimo vas na “Tuborg Pool Party”!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "Tuborg Pool Party"! Prvi beogradski Pool Party održaće se 16. juna u Beogradu na otvorenom bazenu Milan Gale Muškatirović (ex 25. maj) uz podršku Tuborga i Top FM radija. Od sumraka do svitanja vodiće vas Danny Howells i Boo Williams uz podršku Marka Nastića, Peppea, Dušana Kačarevića i TOP FM DJ Teama.

Ulaznice se mogu nabaviti  po ceni od 1.000 dinara na blagajni Beogradske arene, u Ušće Shopping Centru, Bilet Servisu, Dvorani Doma Sindikata, u knjižari Vulkan u Sremskoj ulici , Tržnom Centru Bazaar Novi Sad, i online preko sajta www.tickets.rs .

 

Boo Williams nam donosi osnove čikaškog house zvuka, melodičnog i raznovrsnog. Kao DJ i producent redovno nastupa na Detroit Electronic Music Festivalu koji svake godine okuplja ‘ko je ko’ predstavnike elektronske muzike danas.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TUBORG POOL PARTY".

Rok za slanje mailova je do petka 15. juna 2012. god. do 10h, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ovo je jedinstvena prilika da se čuje njegov izbor pesama koje su uvek prošarane uticajem džeza, soula, fanka sa vokalnim deonicama koje će savršeno upotpuniti toplo junsko veče.

 

 Danny Howells

Danny Howells

 

 

Danny Howells, engleski DJ i producent jedno je od najtraženijih imena na elektronskoj sceni danas. Svi koji budu prisustvovali ovom događaju imaće priliku da saznaju zašto ga bije glas DJa koji savršeno komunicira sa publikom.

 

Pošto je 2011. godinu završio nastupajući na čuvenom BPM festivalu u Meksiku, prvu polovinu ove godine obeležili su nastupi u odabranim klubovima širom SAD, Japana i Velike Britanije.

 

 

 Tuborg Pool Party, Beograd 16.06.2012. god.

Tuborg Pool Party, Beograd 16.06.2012. god.

 

 

Njegovi setovi su uzbudljivi i upečatljivi, sa avanturističkim duhom i inspirišu i najumornije da igraju satima. Spremite se!

 {xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}