Home

VESTI

Vodimo vas na “Tropical Inn”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "Tropical Inn"Najvrelija žurka za kraj leta- Tropical Inn, koji će se 06.septembra održavati na Kalemegdanu,na terenima KK Partizana, okupiće ljubitelje house muzike i tropskih, sexy bitova.

  

Za DJ pultom će tu noć stati Tomcraft, Lea Dobričić, Groovyman, Tumalon, poznatiji pod imenom Me High Low i DJ dvojac Showbiz, a satnica izgleda ovako:

 

20.00- 22.00h Showbiz

22.00- 23.30h Tumalon a.k.a. Me High Low
23.30- 01.00h Groovyman
01.00- 03.00h Tomcraft
03.00- 05.00 Lea Dobričić

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TROPICAL INN".

Rok za slanje mailova je danas (5.09.2014.) do 17h, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

„Pravimo ogromnu tropsku žurku na Kalemegdanu, ideja je da sve bude veselo i šareno, tako da pozivamo posetioce da iz ormana izvuku svoje havajske košulje, majice na cvetiće, devojke da svoje stare farke iseku i naprave kratke šorceve, nabave neke funky naočare za sunce i da tako i sami budu deo festivalske noći.

 

Preporučujemo svima da probaju čuvene „buckete“, šarene kofice koje su na Tajlandu sinonim za dobre žurke, u kojima će se služiti kokteli i koje će na Kalemegdan preneti duh egzotičnih, svetskih destinacija “, kažu iz organizacije Jungle Tribea.

 

 

 Objavljena "Tropical Inn" satnica

Objavljena "Tropical Inn" satnica

 

 

Tropical Inn je žurka koja će, u organizaciji Beogradske tvrđave i Jungle Tribea, nastaviti da se dešava iz godine u godinu na Kalemegdanu, sa tendencijom da preraste u vreo, letnji festival, u trajanju od nekoliko dana, sa više bina i više stranih DJ imena.

 

Ovakvim festivalom upotpunila bi se turistička ponuda Beograda, a Kalemegdan bi postao simbol za kvalitetnu muziku i sjajan provod, što bi privuklo mlade iz Srbije i okolnih zemalja, a kasnije i brojne strane turiste.

 

 

Objavljena "Tropical Inn" satnica

Objavljena "Tropical Inn" satnica

 

 

Zbog velikog interesovanja organizatori Tropical Inn-a preporučuju posetiocima, koji imaju pozivnice za događaj, da ispoštuju navedeno vreme i da na žurku dođu do 22.30h, kako bi se izbegle gužve na ulazu. Karte za Topical Inn se mogu nabaviti na svim blagajnama Eventima u Srbiji, njihova cena je 1000 RSD, dok će na ulazu cena karte biti 1200 RSD.

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}