Home

VESTI

Vodimo vas na Tristan Live & Avalon

No Comments Vodimo vas

Tristan vs AvalonU petak, 18-og novembra u novom prostoru hale BE.CO (okretnica tramvaja na Dorćolu) dolaze dva trenutno najbolja Engleska umetnika: Tristan Cooke i Leon Avalon.

 

Njihovi Live nastupi i DJ setovi su poslednjih godina najposećeniji na festivalima i u klubovima širom sveta.

 

Vrhunska muzika i odlična komunikacija sa publikom obećavaju atmosferu za pamćenje i u Beogradu na njihovom nastupu.

 

Pored njihovih dobro poznatih muzičkih ostvarenja, po prvi put ćemo biti u prilici da čujemo i zajednički projekat “killerWattz”… Njihov troiposatni nastup upotpuniće i Live nastup beogradskog umetnika E-Clip kao i nastupi beogradskih DJ-eva Dovle i Stoleta.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TRISTAN & AVALON".

Rok za slanje mailova je do 14h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Tristan Cooke se produkcijom trance muzike bavi još od 1993. godine. Narednih desetak godina donose mu saradnju sa nekim od najznačajnijih umetnika svetske trans scene stvorivši mnoga dugotrajna prijateljstva: Man Made Man, Process, Hallucinogen, Serge, Dimitri, Dick Trevor, Laughing Buddha, Aphid Moon, GMS.

 

Prvi singl izdaje za Twisted Records 1996 godine, pod imenom „ Martian Arts“. Zatim slede prvi i drugi albumi – „Audiodrome“ i „ Substance“. Nakon 2005 godine, pridružuje se NANO Records izdavačkoj kući. Za mnoštvom izdatih singlova usledio je treći, i po mnogima najbolji, solo album „Chemisphere“ .

 

 

 Avalon

Avalon

 

 

Poslednje dve godine posvećuje promociji projekta sa Avalon-om pod nazivom „Killer Watts“ koji objedinuje stilove oba artista u jedan kompaktan i krajnje prepoznatljiv muzički pravac.

    

Pored produkcije spostvenih numera, nastupa i kao DJ u mnogim klubovima i na mnogim festivalima. Tristan Cooke je gostovao u Beogradu u junu mesecu 2007 godine na party-u u Rovu kod Vojnog muzeja na Kalemegdanu. Odličan live nastup, pun pozitivne energije ostao je posetiocima u sećanju kao jedan od najboljih trance događaja te godine. Takođe, na poslednjem gostovanju u klubu „XlagooM“, Tristan je potrdio da od njega možemo svaki put očekivati samo najbolje.

 

 

Mapa lokacije

 Mapa lokacije

 

 

 

Line Up:

** DJ Dovla // Pion, SRB
** E-Clip Live // YSE,Tesseract Studio, SRB
** Tristan vs Avalon // Nano Records, UK – 3hrs Live set
** DJ Stole // XperimenT, SRB

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}