Home

VESTI

Vodimo vas na “TORUL” u KC Grad!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na "TORUL" u KC Grad! Slovenački sastav TORUL čine Borut Bernik-Torul (tekstopisac, producent, klavijature), Jan Jenko (vokali) i Borut Dolenec (gitara, klavijature).

Njihov debi Dark Matters (2010) uspeo je da proširi interesovanje za ovaj bend van granica Slovenije i doneo im ugovor sa nemačkom izdavačkom kućom Infacted za naredni album In Whole.

Prvi singl sa novog materijala Try odmah je postao klupski hit i zauzeo vodeća mesta na različitim top listama (German Alternative Charts, US Strangeway Radio, MTV Adria) a web portal DepecheMode.de im dodeljuje nagradu "The Newcomer of the Year"!

Od tada je samo pitanje vremena koliki će uspeh TORUL postići ali je definitivno da ce biti ozbiljan igrač na electro-pop sceni. Njihov zvuk podseca na Sono, Tiga, Depeche Mode, Iris a istovremeno je jedinstven, sirov i opušten.

 

 

 Adapter Night presents TORUL

Adapter Night presents TORUL

 

 

 Ovaj slovenački synth-indie-pop ponekad ukrašen i sa gitarskim elementima predstaviće se beogradskoj publici na Adapter Night večeri 23.marta u Kulturnom Centru ''GRAD''. Posetioci će imati priliku da uživaju u nesvakidašnjem live nastupu jer TORUL nije klasičan plejbek bend vec elektro senzacija sa rocknroll pristupom.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TORUL".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

U okviru Adapter noći dobro poznati MILOŠ PAVLOVIČ predstaviće svoj dub techno projekat REGEN koji je potpisao za minhensku izdavačku kuću Ilian Tape, a na stejdzu će se naći i predstavnik novijeg minimal zvuka NEBES – artist nemačke Limikole kao i rezident kluba EWOX.

 

 

 Vodimo vas na "TORUL" u KC Grad!

Vodimo vas na "TORUL" u KC Grad!

 

 

Cena karte za ovaj događaj do ponoći je 250din. a posle ponoći 350din.

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}

 

 

ADAPTER NIGHT
presents

Petak, 23. Mart 2012. 23h
Kulturni Centar GRAD (Braće Krsmanovića 4, Beograd)

TORUL (Infacted Records, Slovenia)
MILOŠ PAVLOVIĆ aka REGEN (Ilian Tape, Beograd)
NEBES (Limikola, Beograd)
EWOX (Beograd)

LINKS:

TORUL
www.soundcloud.com/torul
www.torul-recordings.net/

Miloš Pavlović aka Regen
www.iliantape.de
www.soundcloud.com/milos-pavlovic

Nebes
www.limikola.com/
www.soundcloud.com/nebes

Ewox
www.soundcloud.com/ewox