Home

VESTI

Vodimo Vas na Tingel Tangel event

No Comments Vodimo vas

Vodimo Vas na Tingel Tangel eventTingel Tangel je kultno Bečko klupsko veče, troje kompletnih muzičkih frikova i povrh svega specifičan  izlet u domen socio-političkog angažmana.  

Od 2003. na ovamo organizovali su bezbroj dogadjaja i pokrenuli sada već tradicionalni prvomajski jednodnevni festival Maispace, sarađujući sa mnogim lokalnim i inostranim izvođačima.

 

Mark E, Tyree Cooper, Dr. Motte, Chromatics, Mike Simonetti, Lovefingers samo su neka od imena koja su se pojavila, što na TT žurkama, što na gore spomenutom festivalu… Ovih par imena verovatno je dovoljno da dovede do zaključka da se radi o ekipi sa vrlo eklektičnim pristupom muzici.

Njihovi setovi,  razapeti izmedju aktuelnih tokova elektronske muzike i opskurnih  afričkih traka, još jedan su dokaz da je tehnika bitna ali ne i presudna i da je konstatno traganje za novim uzbuđenjima u muzici stvar koja pravi razliku izmedju prosečnih i sjajnih diskdžokeja.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Tingel Tangel".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

Tingel Tangel (Vienna)
www.tingeltangel.org
Local Supprot
Tijana T
Stevie Whisper JR
Ivo Mateijn

 

 Cena karte

200 RSD

 

 Tingel Tangel

Tingel Tangel

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}