Home

VESTI

Vodimo vas na The Collision, Club Gun

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na The Collision, Club GunUkoliko još uvek niste bili u prilici da se upoznate sa jedinstvenim muzičkim izrazom sastava The Collision, četvrtak je Vaš dan!

Kroz bend je prošlo mnogo muzičara, svako je ostavio svoj pečat i doveo muziku benda do onoga što je danas, a to je mešavina modernog jazz-a, soul-a, pop-a…

 

Dobra atmosfera, enrgična funk ritam sekcija, jaka duvačka i vokalna linija, to je ono  što možete očekivati od ovog benda i njihovog nastupa u Gun Club-u.

Bend The Collision proizišao je iz ideje dvoje mladih umetnika. U potrazi za jedinstvenim izrazom, kroz bend je prošlo mnogo muzičara sa svih strana, što je i pomoglo da se muzička ideja benda ,,pročisti" do onoga što je danas, a to je mešavina modernog jazza, soula, popa…

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event. 

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"The Collision". 

Rok za slanje mailova je na dan eventa, za svaki pojedinačni event, do 10:00h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

 

Bend je oformljen 2006. godine u Beogradu, i do sada  je imao primećene nastupe po beogradskim klubovima i koncertnim prostorima. Zapažen solistički koncert dogodio se u klubu ,,Akademija’’ i bio je rasprodat u rekordnom roku. U maju 2008. The Collision su nastupili u okviru letnjeg festivala u organizaciji JP ,,Tvrđava” na Kalemegdanu, na brodu ,,Povetarac" u Beogradu  kao i na ,,Nishvill jazz festivalu” 2009. godine gde je na završnoj večeri na ,,Jam" bini bend imao najzapaženiji nastup. Ove godine, The Collision su nastupili u okviru manifestacije ,,Leto na keju” u Beogradu, a zapažen je bio i njihov nastup na Forest Fest-u.

The Collision čine mladi ljudi, neki su akademski muzičari, neki još uvek studiraju, a svi su okupljeni oko sastava iz čiste ljubavi prema muzici.

 

 

The Collision - foto by N. Đorđević

The Collision – foto by N. Đorđević

 

 

The Collision su :
Bojana Abazović – vokal,
Ana Mesaroš – prateći vokal,
Ana Abazović- prateći vokal,
Slobodan Jovanović – bubanj,
Peđa Dimitrijević- bas gitara,
Bojan Turkić – piano, rhodes, hammond, synth,
Srđan Zdravković – gitara,
Ivan Platner – trombone,
Srđan Mijalković – tenor sax,
Sava Matić- truba,
Jelena Radovanović – alt sax.
 

 —-

 

Četvrtak 9. decembar
THE COLLISION @ GUN CLUB
Cena karte 250 dinara.
Vrata Gun Club-a se otvaraju u 22.30h

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject stavite ime eventa (ili filma), a u nastavku maila upišete vaše ime i prezime kao i broj mobilnog telefona. Mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje karata od strane dobitnika, Muzički internet magazin, Clubbing.rs neće objavljivati spisak i imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}