Home

VESTI

Vodimo vas na Ten Walls večeras!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Ten Walls večeras!Tridesettrogodišnji Litvanski DJ i producent Marijus Adomaitis, poznatiji kao Mario Basanov, a još poznatiji kao Ten Walls, nastupiće večeras u prostoru Magacina Depo!
   

Ovaj litvanski DJ i producent karijeru je započeo izdavanjem singlova “I’ll Be Gone” i “Who’s Shot the Silence?“, u saradnji sa Vidmantas Cepkauskas-om, aka Vidis-om.

 

Pod  uticajem  zvuka  osamdesetih,  2009.  izdaje  EP  Après  4.  Već  dve  godine  kasnije, osvaja  nagradu  za  najboljeg  muzičkog  producenta  u  Livaniji! 

 

Tokom  2013.  godine, odlučio  je  da  se  upusti  u  eksperiment  i  da  proba  nešto  drugačije.  S’  obzirom  da  je završio muzičku školu, želeo je svoju produkciju da obogati “klasičnim” uticajem. Kada je  konačno  pronašao synth  koji  je po njegovom  ukusu,  kreirao  je  novi alter ego, Ten Walls, i počeo da izdaje nove trake.

 

 

Techno weekend u Barutani! Photo by Benny Take A Moment

Techno weekend u Barutani! Photo by Benny Take A Moment

 

 

Skoro godinu dana je uspeo da ostane neotkriven, i za to vreme izdao dva EP-a, Gotham i Requiem, koji su u potpunosti bili instrumentali. Zvuk koji je predstavljao kombinaciju tehna i orkestra klasične muzike, vozio je klabere na nova putovanja. Singl “Walking with Elephants” ga je proslavio u pravom smislu te reči, i zahvaljujući njemu osvojio je fanove širom sveta. 

 

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TEN WALLS".

Rok za slanje mailova je do 19h večeras, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ula[email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}