Home

VESTI

VODIMO VAS NA ST. GERMAIN-a!

No Comments Vodimo vas

St. Germain konačno u Srbiji! - Photo by Benoit PeverelliProslavljeni francuski producent i kompozitor St. Germain (Sen Žermen) 2. novembra u beogradskom Belexpocentru održaće svoj dugoočekivani koncert, koji će ujedno predstavljati i svetsku premijeru nove turneje i prvi nastup uživo posle više od decenije!  
 
St. Germain ove nedelje izdaje novi album „Real Blues“, prvi posle 15 godina od neprevaziđenih albuma „Tourist“ iz 2000. godine, te čuvenog „Boulevard“ iz 1995. godine.

 

Povodom izlaska ovog izdanja, najavljenog za 9. oktobar, od petka će na svim prodajnim mestima i sajtu mreže Eventim u prodaju biti pušten vrlo ograničen broj ulaznica po promotivnoj ceni od 1190 dinara, sa čak 50% popusta u odnosu na krajnju cenu!

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da šeruju ovu vest na socijalnim mrežama, taguju Clubbing.rs Fanpage ili Twitter nalog i napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ST. GERMAIN".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Ludovic Navarre aka St.Germain, najavljujući novi album „Real Blues“, u maju ove godine objavio je istoimeni singl, koji je naišao na jednako odličan prijem kod kritike i dugogodišnjih ljubitelja St. Germainovog specifičnog zvuka koji u sebi sadrži elemente house muzike, džeza i bluza. Za „pravi bluz“ vokal, odabrao je legendarnog Lightnin’ Hopkinsa, a celom albumu pridružio je zvučnu tapiseriju zapadne, saharske Afrike kroz tradicionalne instrumente iz Malija, kao što su kora, balafon i n’goni.

Za produkciju koncerta biće zaduženi Dom omladine i agencija Infinity Creative, koja ovom prilikom slavi 20 godina rada.

Više informacija na zvaničnoj Facebook stranici događaja:
www.facebook.com/StGermainUBeogradu
 

 

 St. Germain konačno u Srbiji!

St. Germain konačno u Srbiji!

 

 

Karijera Ludovika Navara bila je veoma upečatljiva za svetsku scenu, jer se ogledala u dva brilijantna albuma čiji novi, revolucionarni zvuk je obeležio živote nekoliko generacija. Prvi je ponudio viziju savremenog bulevara, sofisticiranog i složenog pažljivo u osam kompozicija haus žanra po osnovi, ali lepršavog i veoma džezerskog u nebrojenim zvučnim detaljima i producentskim citatima. Iako se album „Boulevard“ smatra za jedan od nosećih stubova francuske haus scene, St. Germain je nadrastao takav stilski okvir i postavio mustru za niz dolazećih autora kao što su Parov Stelar, Mr. Scruff, pa i Moby iz perioda albuma „Play“.

Pet godina kasnije, 2000. godine izlazi „Tourist“, jedan od najprodavanijih albuma u proslednjih par decenija koji na svetsku muzičku scenu donosi apsolutne hitove kao što su „Rose Rouge“, „So Flute“ i  „Sure Thing“. Rađanje novog bluza, povratak na izvor savremene muzike ili organski zvuk elektronske scene, bile su neke od reči kojima bi se dovijali muzički recezenti da opišu kreacije neobičnog autora sa pariškog noćnog asfalta. Usledila je iscrpljujuća turneja od neprekidne dve i po godine obilaženja globusa, posle čega je St. Germain odlučio da nestane sa scene ostavljajući veliku prazninu svojom petnaestogodišnjom apstinencijom.

Proleće i leto 2015. godine biće zapamćeno i po novim singlovima St. Germaina, dok već rana jesen donosi album sa prva dva singla „Real Blues“ i „Sittin’ Here“, koji najavljuju zrelije i još uzbudljivije studijsko delo. Omot novog izdanja krasi i trodimenzionalno delo urbanog umetnika Gregosa čija nasmejana lica krase Pariz i druge evropske metropole.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}