Home

VESTI

Vodimo vas na Special All Stars B2B ReMake Party!

No Comments Vodimo vas

AllStarsJoš jedna od "All Stars" žurki ovog vikenda vas očekuje u Kulturnom centru Grad.
  
Nastupaju domaći DJ-evi sa b2b programom: Gordan Paunović i DJ Brka, Vlada Janjić i Boža Podunavac, Tijana T i Ewox. Event za svačiji ukus, vidimo se.

 

Cena karte 200 RSD do ponoći, posle ponoći 300 RSD.

 

  

 Back2Back setovi:

GORDAN PAUNOVIĆ vs. DJ BRKA
VLADA JANJIĆ vs. BOŽA PODUNAVAC
TIJANA T vs. EWOX

 

 AllStars

AllStars

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"ALL STARS".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}