Home

VESTI

Vodimo vas na “Serbia Dance Tuning” Niš

No Comments Vodimo vas

Serbia Dance Tuning u NišuNakon mnogih promena i odlaganja Serbia Dance Tuning special ove zime biće održan 14.12.2012. u Hali Čair. Serbia Dance Tuning Team Vam dovodi čuveni Mađarski DJ duo sastav Crazibiza koji čine dva najpoznatija Mađarska DJ-a Tommyboy i Agebeat.

  

Njihove pesme i remixi 2011te godine nasli su se na kompilacijama poput Ministry of Sound, Hed Kandi, Space Ibiza & Pacha Ibiza.

 

Uz Crazibiza-u za dobro zagrevanje pobrinuće se i svima Vama dobro poznati Aćim & Funky Junkie.

  

Sto se tiče karata za ovaj događaj, držimo se stare tradicije da se karte ne prodaju već dele uz kupljen Tuborg od strane promo tima u kafićima i klubovima koje je brendirao Carlsberg.

 

NAPOMENA: Karte koje su podeljene za 10.11. važice i za ovaj SDT special.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Serbia Dance Tuning".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

 Serbia Dance Tuning u Nišu

Serbia Dance Tuning u Nišu

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}