Home

VESTI

Vodimo vas na reprizu: NY:RERUN 2013

No Comments Vodimo vas

 

NY:RERUN TECHNO i DRUM`n`BASS repriza nove godine u klubu UnderworldTECHNO repriza nove godine začeta u klubu AKADEMIJA, nastavlja svoj opstanak.

 

Sedma po redu, ova manifestacija underground muzike u prošlosti je okupila značajne predstavnike domaće TECHNO scene i srodnih žanrova.

 

U tom maniru NY:RERUN 2013 se i nastavlja.

 

Ove godine, u klubu UNDERWORLD, na dva stejdža, reprizu će obeležiti domaći techno i drum`n`bass DJ-evi, uz gostovanje jednog od članova industrial techno grupacije ONTAL, iz Subotice.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"REPRIZA – NY:RERUN".

Rok za slanje mailova je večerasdo 19h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

TECHNO SOBA:
DEKODE / Ontal / Subotica
STEVE / TECH a TECH Djz /
IGOR S. / TECH a TECH Djz /
ALEKSANDAR IVKOVIĆ / Tehnika 8×8 /

DRUM & BASS SOBA:
EVIDENCE
ZECHINA
ILLQUID
DŽONIDŽA
VULE

Cena karte: 300RSD
Start: 23:00h

 

 

NY:RERUN TECHNO i DRUM`n`BASS repriza nove godine u klubu Underworld
NY:RERUN TECHNO i DRUM`n`BASS

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}