Home

VESTI

Vodimo vas na reprizu: Easy Tiger

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na reprizu: Easy Tiger @ KC GradVeć tri godine za redom EASY TIGER crew će tradicionalno otvoriti klupsku sezonu u 2013. godini.

 

Ovaj duo da sada nije omanuo i svaki prvi januar je svima nama ostao dugo u sećanjima zahvaljujući Marku i Marku 🙂 I da se ne lažemo, Repriza je uvek bila zabavnija od novogodišnje večeri.

 

Vidimo se 01/01/13 da proslavimo to što smo preživeli smak sveta…

 

Cena karte 400 RSD do ponoći, posle ponoći 500 RSD.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"REPRIZA – EASY TIGER".

Rok za slanje mailova je do večeras do 19h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 Easy Tiger za NY reprizu u KC Grad-u

Easy Tiger za NY reprizu u KC Grad-u

  

 

 

EASY TIGER NYE REPRIZA

MARKO NASTIĆ (Body & Soul)
MARKO MILOSAVLJEVIĆ (Body & Soul)

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}