Home

VESTI

Vodimo vas na Refresh festival 2012!

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Refresh festival 2012!Ovogodišnji Refresh festival, šesti po redu, koji će biti održan od 9. do 11. avgusta u diskoteci Maksimus, u Kotoru, ugostiće velike svetske DJ magove, Tigu, Marca Baileya, Cristiana Varelu, Nicolu Fasana i Steve Foresta, a njima će se pridružiti i brojna imena regionalne scene.

   

Refresh festival tokom prethodnih pet godina postao je prepoznatljiv brend koji privlači publiku iz cele Evrope posebnom atmosferom i energijom koju čine more, vrhunska produkcija i pažljivo selektovana DJ imena a svojim posetiocima ponovo će doneti tri dana uzbudljivog provoda i dobre muzike na Jadranu.

 

Prve večeri festivala, u četvrtak 9. avgusta svoje ploče će zavrteti legenda elektro-pop i house zvuka, čuveni DJ i producent Tiga,! Uvertiru će pripremiti Vlado Marković,član crnogorske  DJ ekipe Beat at Joes.

 

 
{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj festval. Delimo vam 3×2 ulaznice.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"REFRESH FESTIVAL 2012".

Rok za slanje mailova je sutra do 13h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 1h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

U petak za pultove staju dva maga,  Cristan Varela, najveća španska DJ zvezda kao i  majstor techno tech house scene, Marco Bailey. Za podršku te večeri zadužen je novosadski DJ Vladimir Aćić.

 

Poslednje večeri festivala, u subotu, 11. avgusta, publika će do jutra plesati uz nastup uzbudljivog dvojca Nicole Fasana i Steva Foresta, a za zagrevanje, svoje ploče zavrteće DaniloK sa svojim progressive house, tech house, techno trakama. 

 

 

 Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

Tiga

 

 

 

Cena trodnevne ulaznice za Refresh festival iznosi 25 eura. Jednodnevne ulaznice koštaju 10 eura i moguće ih je kupiti i tokom trajanja festivala na ulazu u diskoteku Maksimus.

 

Ulaznice će moći da se kupe na sledećim prodajnim mestima:
Kotor – Caffe bar AS, Trg od oružja
Bar – Pub Living room
Podgorica – SUPER MAXI  (info pult Delta City)

 

Prethodnih godina Refresh je ugostio  najbolje svetske didžejeve među kojima su Steve Angello, Nick Warren, Carl Craig, Dave Clarke, Hernan Cattaneo, Darren Emerson, Sharam, a festival svake godine poseti preko 10 000 posetilaca.

 

 

 Šesti Refresh festival u Kotoru od 9. do 11. avgusta!

Cristan Varela

 

 

 

Više informacija o festivalu može se pronaći na:

www.refreshfestival.com
www.twitter.com/RefreshFestival
www.facebook.com/refreshfestival

 

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}