Home

VESTI

Vodimo vas na Refract 2011: Popnoname

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Refract 2011: POPNONAME

Iza imena POPNONAME krije se muzičar Jens – Uwe Beyer. Rođen je 1978. godine u Fehmarnu, trenutno živi u Cologneu (Nemačka).

Pored standardnog objavljivanja u okviru Kompaktovih Pop Ambient izdanja, objavio je nekoliko 12' za izdavačke kuće FIRM i ITALIC iz Colognea. Njegov debi album iz 2007.godine White Album (Italic) dobija pregršt pozitivnih recenzija i od nemačkih ali i internacionalnih kritičara.

 

Naredne 2008.godine, sa drugim albumom Suranded By Weather (Italic) probija se do većeg broja publike.

 

Izdao je svoj Hello Gorgeous maxi, Terranova remix, u 2010. sa kojim je bio deo i Immer 3 diska, kompilacijskog mix diska Michaela Mayera, koosnivača Kompakta a prisutan je i u okviru Total 11 kompliacije.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"SILA U KLUBU GUN".

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
Trenutno radi na trećem albumu koji bi trebalo da se pojavi 2011. www.popnoname.de

EWOX / BEOGRAD – DJ
BISKOTEKA & GRASSHOPER / Beograd, DJs

Cena karte u pretprodaji 400 RSD, na ulazu 600 RSD.  

 

 

 Refract 2011 - Popnoname

Refract 2011 – Popnoname

 

Jedna od "starih" ideja pri realizaciji Refract-a (još uvek pomalo nesvakodnevnoj kada je Srbija u pitanju…) je stavljanje u pogon i okupljanje nezavisnih i zvaničnih institucija kulture oko jednog projekta.

Rezultat ovog koncepta je nakon sedam godina naravno vidljiv jer svi dobijaju – državne ili gradske kuće kulture dobijaju novu, svežu energiju "spolja", nezavisne institucije prostor za rad, Srbija dobija goste koji nose pozitivne poruke i utiske svojim kućama, dok se neafirmisanim domaćim umetnicima pruža šansa.

Najviše ipak, bar se nadamo dobija publika. Mlada publika koja to više nego zaslužuje bilo gde, na Kalemegdanskoj tvrđavi ili u klubiću u Banatskom Novom Selu. Svejedno, bitno je da se svakog proleća u Srbiji pojavljuje jedan veliki umetnički kaleidoskop sastavljen od mnoštva kreativnih različitosti. Naziv mu je REFRACT.

Inicijativa: Kulturni Front

Suorganizatori: Milenijum – Kragujevac, Kulturni centar Zrenjanin, Centar za kulturu i Korak – Pozarevac, Alternativni kulturni klub i Dom kulture – Banatsko Novo Selo.

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}