Home

VESTI

Vodimo vas na Public ∏ Live, Miss Sunshine, u klubu Compressor

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na Public ∏ Live, Miss Sunshine, u klubu CompressorNovi party u Compressoru u organizaciji Public Pee projekta. Ovog puta ugostiće jednu od breaktrough žena u djingu iz regiona, Miss Sunshine iz Osijeka.

Njena produkcija prepoznata je od strane lejblova kao što su Monocline, Lazerslut, FVF, Eminor, Redukt, Tic Tac Toe i mnogih drugih. Zajedno sa Viktoriom Rebekom čini duo Queen Of Minimal Techno i već nekoliko godina unazad osvaja Evropske klubove.

 

Od prošle godine njen zvuk je došao i do Južne Amerike (Kolumbija), gde je zakazala novu turneju.

 

Domaća podrška na main floru biće Nebes iz Beograda i Sloxxx iz Novog Sada, član Public Pee ekipe. Iako nepoznat ljudima ovde, Nebesov zvuk već nekoliko godina priznaje lejbl iz Nemačke "Limikola" čiji je vlasnik Heron, na kojem izlaze artisti kao što su Hearthrob i Troy Pierce. Počinje da putuje i radi vrlo kvalitetne gigove u Munsteru, Saarbruckenu i Atini.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"PUBLIC PEE".

Rok za slanje mailova je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}
 

U vip-u takođe vrlo konkurentan sadržaj i dva artista koja garantuju vrhunski provod. Faktor X koji nam dolazi iz Budimpešte, dj i producent sa izdanjima za Audimatique, Monoid i Trafficu.

 

Jedan je od dj-eva koji čine organizaciju Hairy koja trenutno pravi verovatno najbolje underground žurke u Budimpešti a i regionu. Domaća podrška će mu biti Klaus, glavni i odgovorni krivac za postojanje i realizaciju Public Pee žurki i emisije. Vidimo se na densfloru!

Cena ulaza: 200din do 01, posle 300din

 

 

 Vodimo vas na Public ∏ Live, Miss Sunshine, u klubu Compressor

Vodimo vas na Public ∏ Live, Miss Sunshine, u klubu Compressor

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}