Home

VESTI

Vodimo vas na psy-trance spektakl “Transient”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na psy-trance spektakl "Transient"Ako iko poznaje tajne i dubine psychedelic trance fenomena, to onda moraju biti njeni pioniri. Frank E, Young Kim i Dickster dolaze iz potpuno različitih delova sveta, ali sa istim ciljem; da svoje kulturološke razlike prikažu kroz svoj autentičan zvuk i da ih kroz publiku povežu u jednu divnu celinu.

  

TRANSIENT je podvig koji je usmeren na ljude, osmeh, energiju, zvuk i ples. Oni koji to razumeju, dobrodošli su ove subote, 9. aprila u Magacin Depo.
 

Frank E aka KoxBox, Young Kim i Dickster stižu ove subote u Beograd, a uz domaću podršku u sastavu DJ Stole & DJ Damir garantovano je magično psy-trance putovanje koje počinje u Savamali – tačnije u Magacinu Depo, na adresi Travnička 3. Uz fantastične vizuelne efekte i moćan audiosistem by D&B Audiotechnik, ovo će biti spektakl za pamćenje.

 

 

 Vodimo vas na psy-trance spektakl "Transient"

Vodimo vas na psy-trance spektakl "Transient"

 

 

Ulaznice se nalaze u prerpodaji na svim prodajnim mestima Eventima, Gigs Tixa i DD Ticketsa po aktuelnoj ceni od 900 dinara.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"TRANSIENT".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}