Home

VESTI

Vodimo vas na psy-trance event: Avalon (UK)

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na psy-trance event: Avalon (UK)Leon 'Avalon' (Nano Records, Killerwatts & Future Frequency) iz Londona, Velika Britanija je jedno od najvećih imena svetske psy-trance scene.

On radi remikse i sarađuje sa takođe poznatim kolegama kao što su Tristan, Astrix, Loud, Pixel, Captain Hook, Zen mechanics, Domestic, Sonic Species, Laughing Buddha, Xerox and illumination, Dick Trevor, EVP.

 

Tokom proteklih godina Avalon obilazi celu planet nastupajući u preko 30 zemalja, uključujući I festivale kao što su Universo Paralello, Ozora, Boom, Tribe, Sunbrun, Tribaltech, Kaballah, Indigo Festival, Global Warming, Glade, Ultra Music festival, Antaris, Burning Mountain, Aurora, Burning man, Eclipse2012 Oz, Indian Spirit, Time and Space, Resonance, Freqs of Nature i druge.  Svojim radom I talentom, ubrzo je postao jedno od najtraženijih imena na svetu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"AVALON".

Rok za slanje mailova
je do 19h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

Domaća podrška:
MAN MACHINE | Yellow Sunshine Explosion | RS
SONIC ENTITY | Yellow Sunshine Explosion | RS
STOLE | Xperiment | RS
ANTA | Save The Rave | RS

Cena karte na ulazu do 00h je 600 dinara, a posle će biti 900 dinara.

Linkovi:
www.soundcloud.com/avalon
www.facebook.com/avaleon
www.nanorecords.co.uk

 

 

 Avalon (UK)

Avalon (UK)

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}

 

 Avalon (UK)

Avalon (UK)