Home

VESTI

Vodimo vas na projekciju filma “Skyfall”

No Comments Vodimo vas

Vodimo vas na projekciju filma "Skyfall"Dvadeset treći film o agentu 007, deo je najveće i najuspešnije filmske franšize svih vremena. Premijerno je prikazan u Londonu, u Rojal Albert Holu 23. oktobra.

   

U prvom vikendu prikazivanja u Ujedinjenom Kraljevstvu, “Skyfall” je ostvario zaradu od $32.4 miliona dolara.

 

U filmu Sema Mendesa, pored Danijela Krejga glavne uloge tumače Džudi Denč, Rejf Fajns, Naomi Heris, Havijer Bardem i Berenis Marlo.

 

Danijel Krejg se vraća kao legendarni britanski tajni agent, u najvećoj filmskoj franšizi svih vremena. U ovom filmu Bondova lojalnost M biće pred velikim iskušenjima, kada se njena prošlost bude vratila da je progoni. MI6 biće napadnut i 007 mora uništiti pretnje, bez obzira na cenu i ličnu žrtvu.

 

{xtypo_rounded1}Muzički internet magazin Clubbing.rs u saradnji sa distributerskom kućom TUCK Vas vodi na projekciju filma "Skyfall". Bioskop Tuckwood, petak 09.11.2012. godine, projekcija u 17:10h!

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"Bond, James Bond".

Rok za slanje mailova je do 12h na dan filma, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=xK26zMkC89w|width=450|height=364{/mgmediabot2}

Skyfall – Trejler 2

 

 
{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}